obeležili su devedesete

Bili su LUDI JEDNO ZA DRUGIM, ali nedovoljno: Zaboravljena ljubav Kameron Dijaz i najmisterioznijeg holivudskog lepotana

0

U jednom momentu oni su bili najzaljubljeniji poznati par, ali ni to nije bilo dovoljno da 

Met Dilon i Kameron Dijaz u filmu 'Ima nešto u vezi s Meri'
Met Dilon i Kameron Dijaz u filmu "Ima nešto u vezi s Meri"foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Holivudska glumica Kameron Dijaz, jedna od zvanično najlepših žena sveta, vraća se uskoro nakon dugogodišnje pauze od glume, koju je napravila kako bi se posvetila porodici.


Ona je od 2015. godine u braku s Bendžijem Madenom, s kojim ima ćerku Radiks (4), a ona je uvek bila u dugim vezama. Ljubila je nekoliko poznatih frajera, a jedna od njenih najvećih ljubavi bio je kolega Met Dilon.


Upoznali su se 1995. godine, dok su u isto vreme snimali u Minesoti. Dok je Kameron radila na filmu "Ljubav u Minesoti", Met je snimao "Lepe devojke", a navodno su počeli da se viđaju tek u januaru 1996.

 

Met Dilon i Kameron Dijaz tokom 90-ih
Met Dilon i Kameron Dijaz tokom 90-ihfoto: VINCE BUCCI / AFP / Profimedia

Kao i obično, Kameron Dijaz trudila se da se ne eksponira i uživa u svojoj privatnosti, ali par nije uspeo da sakrije ni vezu ni svoje zadovoljstvo.


Neverovatno ga volim! – rekla je Kameron o Metu Dilonu 1997, u intervjuu za britanski Guardian.


Meti je najbolji. On je jedinstven... Nikada nije išao komercijalnim putem – hvalila je potom za Rolling Stone karijeru, talenat i izbore svog dečka. – On je inteligentan, poetičan, pravo ljudsko biće. I skroman je. Met je najveći.

Par je potom radio zajedno na čuvenoj komediji "Ima nešto u vezi s Meri", a njhova koleginica Lin Šej prisećala se kako su zaljubljeno izgledali.


Met bi došao i izmasirao joj ramena ako bi imala naporan dan. Primetila bih ih kako sede zajedno na klupi ili kako sedi držeći glavu na njegovim grudima. Iskazuju ljubav na tako nežan način – rekla je glumica.


Ni Dilon nije štedeo reči hvale na račun Kameron Dijaz i nije krio koliko je srećan pored nje.

Zaljubio sam se – rekao je za Parade. – Vrlo je moćno kada se tako osećate s nekim. Kameron je za mene bila muza. Nisam bio u takvim emotivnim vezama.


Međutim, mediji su potom javili da se par razišao, a Dilon je potom ispričao da je njihovoj ljubavi, između ostalog, presudila udaljenost. Iako bi bilo očekivano da holivudski glumac živi u Holivudu, Met to nije hteo, čak ni zbog Kameron.


Mi smo oboje glumci, ona je živela u Los Anđelesu, ja u Njujorku i nisam hteo da se preselim tamo – rekao je glumac i dodao da ne želi da kaže da je kriva samo daljina već je "veza odslužila svoje".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DSTLD (@dstld)


O privatnom životu Kameron Dijaz znamo ono osnovno – da je već godinama u srećnom braku i da je postala mama, ali je Met Dilon bio još tajnovitiji. Kako su pisali mediji, on je od 2014. godine u vezi s italijanskom glumicom Robertom Mastromikele.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Holivud izgubio omiljenu bucku

 

 

makonda-tracker