kako mu je ovo prolazilo?!

BRITNINI FANOVI KLJUČAJU OD BESA: 20 skandaloznih stvari koje niko nije zamerio Džastinu Timberlejku ― A MORALI SU SVI

0

Nakon što je novi dokumentarni film o Britni Spirs napravio pravu buru na društvenim mrežama, mnogi su se setili da se pevaču, glumcu i njenom prvom dečku Džastinu Timberlejku već godinama opraštaju neoprostive stvari.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Film Framing Britney Spears, u kojem se govori o činjenici da je pevačica i dalje pod starateljstvom svog oca i nema prava da odlučuje o svom životu, karijeri i finansijama, kao i o tome kako je ona seksualizovana i nipodaštavana od početka karijere, naljutio je Amerikance.


Pokret "Oslobodite Britni", koji već dugo pokušava da podigne na noge američku i svetsku javnost kako bi se pomoglo "pop princezi", više puta je ukazivao na nepravdu koju Spirsova proživljava godinama. S ovim dokumentarcem, međutim, čini se da je poruka o tome dobila snažan odjek, a jedan od onih koje krive za mnogo toga je Džastin Timberlejk, s kojim je Britni bila u vezi tokom svojih prvih koraka na sceni. Ipak, kako je ovih dana i pevač u živi javnosti, mnogi su se setili da njegovi skandali u vezi s Britni nisu jedini.

Štaviše, portal BuzzFeed prisetio se čak 20 situacija u kojima je Džastin Timberlejk trebalo da dobije osudu javnosti, ali mu je nekako uspevalo da se "provuče".


1. Na Superboulu je tokom nastupa u poluvremenu otkrio bradavicu koleginice Dženet Džekson, nakon čega je ponovo pozvan da nastupi na ovom događaju i on je pristao iako Dženet ― koja ništa nije skrivila ― više nikad nije mogla da stane na pozornicu Superboula.


2. Iste godine, pevač je pozvan na dodelu nagrada Gremi, gde Džeksonovoj nije bilo dopušteno da prisustvuje zbog skandala na njihovom zajedničkom nastupu!


3. Kad su ga u jednoj radijskoj emisiji prostački pitali da li je "j***o Britni Spirs", odgovorio je: "Okej, da, jesam".


4. Objavio je pesmu o njegovom raskidu s Britni ― jedan od njegovih najvećih hitova Cry Me a River.


5. Potom je objavio pesmu What Goes Around...Comes Around, a u spotu koji je prati "devojka kojoj je hteo da da svoje prezime" gine u saobraćajnoj nesreći, a Džastin peva: "Devojko, dobila si ono što si zaslužila". Šta?!


6. Dok je njegova supruga Džesika Bil bila u drugom stanju, uhvaćen je kako se mazi s glumicom Ališom Vejnrajt.

1 / 4 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia


7. Objavio je pesmu pod nazivom identičnim imenu jedne poznate organizacije koja diže svest o silovanju ― Take Back the Night.


8. Pre nekoliko godina je na tvit glumca Džesija Vilijamsa o policijskoj brutalnosti koju trpe Afroamerikanci odgovorio da smo svi mi "pripadnici ljudske rase".


9. Na dodeli nagrada AMA je u svom govoru zahvalnice imitirao akcenat kojim govori Rijanina majka da bi nasmejao publiku.


10. U pesmi Give It to Me indirektno "proziva" legendarnog Prinsa i kaže da mu je promaklo njegovo ime na top-listama.

Džastin Timberlejk
foto: Profimedia

11. Kad je u Prinsovo ime primio Zlatni globus, spustio se ispod mikrofona da bi se našalio na račun visine čuvenog pevača.

12. Za svoj nastup u poluvremenu Superboula spremio je Prinsov hologram iako je pevač svojevremeno izjavio da to smatra "demonskim".


13. Promociju svog albuma Man of the Woods organizovao je u Pejsli parku, koji je pokojni Prins smatrao svojim "kreativnim svetilištem".


14. Kad je zaživeo pokret #TIMESUP, većina poznatih ličnosti rešila je da pruži podršku žrtvama seksualnog zlostavljanja tako što će na dodelu Emija otići u odeći crne boje, a Džastin Timberlejk podelio je svoju fotografiju sa Džesikom Bil pred polazak na dodelu nagrada istakavši njen seksepil.


Dolazimo! I, prokletstvo, moja supruga je tako seksepilna!


15. Pevačica Džesika Simpson ispričala je u jednoj emisiji da ju je Timberlejk poljubio zbog opklade iz detinjstva.


Znala sam Džastina Timberlejka odlično... Posle mog razvoda i njegovog raskida, bio je kod mene i poljubili smo se. Pomislila sam: "Oh, ovo je zanimljivo". On je izvadio telefon i počeo da kuca... Ispostavilo se da su se Rajan Gosling i on kladili ko će me prvi poljubiti kad su imali 12 godina, pa mu je poslao poruku da je on pobedio ― prisetila se Džesika.


16. Tokom gostovanja kod Elen Dedženers bio je u društvu R'n'B pevačice SZA i sve vreme ju je prekidao, i to imitirajući tzv. black-cent, odnodno govor nekih afroameričkih zajednica.


17. Iako je navodno podržavao pokret #TIMESUP, sarađivao je s Vudijem Alenom i baš u to vreme pitao pratioce na Tviteru da mu objasne šta znači kad neko želi "i jare i pare".

1 / 7 Foto: Profimedia


18. Nakon što je Britni Spirs redovno nastupala u Las Vegasu (i jedna je od najuspešnijih lasvegaskih "rezidenta"), prokomentarisao je da je to "kao da planiraš penziju".


19. U jednom svom govoru o Madoni, rekao je:


Svet je uvek bio pun onih koji žele da budu Madona. Možda sam i izlazio s nekoliko takvih.


20. Ono što mu se najviše zamera je kada je u čuvenom intervjuu koji je dao voditeljki Barbari Volters na pitanje "Jeste li se Britni i ti čuvali za brak?" rekao: "Ma, da" i prasnuo u smeh.

makonda-tracker