UVEK U TRENDU

Moćna, ženstvena i ODVAŽNA: Nova verzija popularne frizure za one koji žele da istaknu svoj karakter

0

Svake godine se u nekom trenutku ova frizura vrati kao trend zbog lakog održavanja i bezbroj mogućnosti za stilizovanje

Penelope Kruz sa bob frizurom
Penelope Kruz sa bob frizuromfoto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kao što je mala crna haljina klasik bez konkurencije u svetu odeće, tako je bob već godinama frizura koju nijedan trend ne može da skine sa trona popularnosti.

 

Bob, naravno, ima svoje različite verzije koje su manje-više popularne u određenom trenutku, a za naredne mesece stručnjaci za kosu su kao popularnu opciju izdvojili princess bob.

 

U pitanju je bob koji se završava iznad ramena, tik ispod ušiju, i odličan je za sve one koji žele promenu pre letnjih vrućina, kao i za one odvažne koje žele da istaknu svoj karakter i ličnost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning)

 

Frizuru koja se uklapa u ovu priču nose zvezde, uključujući El Fening, Điđi Hadid i princezu Mariju-Olimpiju od Grčke i Danske.

 

 

Proteklih sezona bile su popularne bob frizure koje krasi bogat volumen i nešto duža kosa, a princeza bob crpi inspiraciju iz 90-ih i na scenu vraća kraću, jednostavniju verziju popularne frizure u kojoj nema mnogo naglaska na volumenu.

 

Ono što morate da imate na umu pre nego što se šišate jeste da je svačija frizura priča za sebe, pa je i bob odraz vaše ličnosti i stila.

 

Zato stručnjaci savetuju da pre odlaska kod frizera pronađite nekoliko verzija ovog boba kako biste objasnili u kom pravcu želite da idete.

 

 

Pomoći ćemo vam sa fotografijama koje se nalaze u galeriji na početku testa.

 

Kada je u pitanju kasnije stilizovanje ovog boba, postoji mnogo opcija i izaberite one koje vam se dopadaju, a to mogu biti razdeljak razdvojen po sredini ili sa strane, ravna kosa ili labavi talasi.

 

 

 

 

Bonus video

 

makonda-tracker