VEĆ SVE IMATE U ORMARU

Udobno, upečatljivo i jednostavno: Kombinaciju Nine Badrić doslovno svaka žena može da obuče i baš ostavi UTISAK

0

Često ovaj komad odeće nosimo samo u kućnim izdanjima, međutim, Nina je pokazala kako helanke itekako mogu dobro da se kombinuju i za druge prilike

Nina Badrić uvek dobro iskombinuje čak i jednostavne komade odeće
Nina Badrić uvek dobro iskombinuje čak i jednostavne komade odećefoto: Instagram/badrich

Nina Badrić važi za jednu od pevačica na balkansim prostorima koja je uvek odmerena, elegantna, lepo sređena i ženstvena.

 

Kako je nedavno bila u obilasku Čokovca, na ostrvu Pašman, pevačica se odlučila za jedan ležeran, a opet efektan autfit.

 

Nina je obukla crne helanke, koje doslovno svaka žena ima u svom ormaru, uparivši ih sa džins košuljom i sakoom sa neobilnim dezenom koji svakako privlači poglede.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Kako helanke ostavljaju sportski i udoban utisak, pevačica je nastavila u tom duhu, nosivši bele duge čarape, sa belim Nike patikama.

 

 

Od aksesoara se odlučila samo za naočare, kako bi što opuštenije mogla da uživa u dnevnoj aktivnosti sa svojim psom.

 

Crne helanke su tako jednostavan komad koji, ukoliko dobro iskombinujete, možete poneti na bezbroj načina i kombinacija, doslovno u svakoj prilici.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker