raj na zemlji

Sve u mermeru, u dvorištu BAZEN, unutra TERETANA, sve optočeno LUKSUZOM: Ovo je kuća Slobe Radanovića - vredi 500.000 €

0

Ogromna kuća sa dvorištem nalazi se u Višnjičkoj banji i svi kažu da je nalik na raj na zemlji 

Porodični dom Slobe i Jelene Radanović je raj na zemlji
Porodični dom Slobe i Jelene Radanović je raj na zemlji foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena pre oko godinu dana kupili su novu kuću, koja se nalazi na obodu grada. Nakon kupovine, par je odlučio da je preuredi po svom ukusu, tako da tu bude sve što im je potrebno za svakodnevno uživanje.

 

Sloba je pasionirani ljubitelj sporta, pa ne iznenađuje što je ogromnu pažnju posvetio teretani, koja se nalazi u jednom delu kuće, u kojoj on i njegova supruga vežbaju kada god im se za to ukaže prilika. 

 

Kako bi i deca mogla da se opuste i uživaju Sloba je birao kuću sa dvorištem u kojem je napravio bazen, koji je pravi spas u vreme letnjih vrućina. 

 

 

Iako njih dvoje retko kada govore o svom privatnom životu, a još manje eksponiraju svoju porodicu i dom u medijima, jednom prilikom pevač je podelio na svom storiju nekoliko fotografija koje svedoče o tome u kakvom luksuzu žive

 

Ceo dom je u pastelnim bojama, nameštaj je moderan i kvalitetan, ali ono što je najvažnije udoban. Sve je uređeno po poslednjim trendovima u enterijeru, a Jelena je ponosna što je u njega uspela da unese dozu radosti, sreće i pravu porodičnu atmosferu.

 

1 / 12 Foto: slobaradanović, Instagram

 

Kupatilo i podovi su od kvalitetnog mermera, a spavaća soba je prostrana i u sivkastim tonovima. Veliki krevet, moderan enterijer i mnogo ljubavi, reči su kojima se može opisati ne samo ova, već i svaka druga prostorija u njihovom domu.

 

Tu je i mali, ovalni krevetac s mekanom modernom ogradicom u zelenoj boji. Čini se da je sve podređeno mališanima, igri, zabavi i uživanju.  Kupatilo je, ostvarenje sna mnogih žena, sa ogromnim ogledalom i brojnim sijalicama koje čine da svaki trenutak u njemu bude pravo uživanje. 

 

Bonus video:

 

Sloba Radanović peva s majkom 

 

 

 

makonda-tracker