enterijer za divljenje

Zavirite u luksuzni dom Slobe Radanovića: Kupatilo i spavaća soba su KAO IZ SNA, a pisalo se da je uložio 500.000 evra

0

Tamne nijanse, minimalistički stil i poseban kutak za novorođenog sina po ukusu pevača Slobe Radanovića i njegove supuge Jelene

Jelena Đuričanin i Sloba Radanović godinama važe za jedan od najskladnijih parova
Jelena Đuričanin i Sloba Radanović godinama važe za jedan od najskladnijih parovafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni pevač Slobodan Sloba Radanović postao je pre nekoliko dana otac prvi put, nakon što je njegova supruga Jelena Đuričanin donela na svet njihovog sina.


Šarmantnom pevaču je mališan koji je dobio ime Damjan prvo dete, dok je Jelena postala mama po treći put, budući da već ima dvoje dece iz prvog braka.


Radanović je juče presrećan došao u porodilište po svoju izabranicu i njhovog mezimca, a okupljene foto-reportere pozdravio je nasmejan, dok je Jelena po izlasku iz bolnice poručila da će pre odlaska kući otići u crkvu kako bi se zahvalili Bogu na svemu.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Par je potom produžio kući da nazdravi i uživa u zajedničkim trenucima, a postarali su se da atmosfera bude idilična i da mama i beba budu bezbrižni.

 

Naime, Radanovići su se uputili u porodičnu kuću u Višnjičkoj banji, za koju su mediji nedavno pisali da je sveže uređena i da je pevač, štaviše, uložio oko 500.000 evra za nekretninu od 450 kvadrata.

 

Kuća Slobe Radanovića u VIšnjičkoj banji
Kuća Slobe Radanovića u VIšnjičkoj banjifoto: Kurir

 

Kako je poznat kao skroman momak, Sloba nije potvrdio ovu informaciju niti se preterano razmetao, ali je juče podelio nekoliko snimaka iz svog doma kako bi se zahvalio kompaniji kojoj se obratio pri renoviranju.


Na ovim snimcima vidimo da su se Sloba i Jelena odlučili za minimalistički stil pri uređenju doma u kom će uživati sa svojom porodicom. Prostorijama dominiraju bela boja i oštre linije, uz jednostavan, ali vrlo otmen nameštaj.

 

1 / 5 Foto: slobaradanović, Instagram


U skladu s njihovim potrebama, tu su ogromni ugradni plakari i sve je u službi udobnosti i praktičnosti, a kupatilo i glavna spavaća soba su prava mala bajka.


Naime, u spavaćoj sobi sve je u tamnosivim nijansama, a tu je i prostran bračni krevet i opremu za krevetac za malog Damjana.

 

U sobi je drvenarija tamna, a zidovi su ukrašeni raznim tehnikama koje čine da izgleda interesantanije, dok je prostorija i odlično osvetljena.

 

1 / 6 Foto: slobaradanović, Instagram


Poseban kutak je luksuzno kupatilo, takođe u vrlo tamnim bojama, u kom se nalazi velika tuš-kabina i predimenzionirano okruglo ogledalo.

 

Kuća Slobe Radanovića u VIšnjičkoj banji
Kuća Slobe Radanovića u VIšnjičkoj banjifoto: slobaradanović, Instagram

 

makonda-tracker