modna lekcija

Suptilni seksepil savršen za prolećni dan: Jelena Đoković zna najbolji način da nosite krop top

1

Da biste se osećali samopouzdano, opušteno i elegantno u kratkom topu, izbor pravog modela pantalona je najvažniji, a to zna i supruga najboljeg tenisera planete

Jelena Đoković uvek ima stajling koji ostavlja utisak
Jelena Đoković uvek ima stajling koji ostavlja utisakfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Stil Jelene Đoković, globalne direktorke Fondacije "Novak Đoković", oduvek je bio inspirativan i savršena mera klasike i aktuelnih trendova, a u poslednje vreme ona briljira svojim svedenim, ali veoma efektnim autfitima.


Supruga Novaka Đokovića, najboljeg tenisera sveta, uglavnom bira eleganciju, koju na savršen način kombinuje s ležernijim komadima, uz miks pouzdanih i starih krojeva i najnovijih tendencija u modi.


Ovog puta to je uspela uz pomoć kratkog topa, kakav nije uobičajeno videti u poslovnim stajlinzima, ali može da bude baš ono što im treba da ostave utisak.

Jelena je, naime, na Instagramu podelila snimak nastao tokom jednog fotografisanja u studiju, kada je odlično raspoložena zapevala pesmu "1.001 noć" grupe Kolonija. Tom prilikom nosila je svetloplavo odelo, koje čine stukirani dugački sako i pantalone ravnog kroja, a kombinovala ga je s belim krop topom.

 


Kako kombinovati krop top?


Već nekoliko godina, krop topovi preplavljuju ulice tokom prolećne sezone, a stilisti ističu da će oni ostati in još dugo jer izgledaju fenomenalno u spoju s mnogim elementima odevanja – i klasičnim i ultraaktuelnim.

1 / 8 Foto: Instagram / jelenadjokovicndf

Jelena Đoković opredelila se za sveden model bele boje, s kvadratnim izrezom, a on se odlično uklopio uz njen business chic stajling jer je ponela pantalone visokog struka, čime je postigla savršenu razmeru i napravila elegantnu siluetu.

 

Jelena Đoković u svetloplavom odelu i belom krop topu
Jelena Đoković u svetloplavom odelu i belom krop topufoto: Instagram / jelenadjokovicndf

Ključno je pronaći pravi kroj, odnosno model koji pada prirodno na struk – nije preširok i pritisnut kaišem, niti preuzak tako da "lomi" figuru, a isto se odnosi i na kroj topa, koji treba da seže tik iznad struka ili ga čak dodiruje da bi look bio dobro izbalansiran.

 

Odličan utisak ostavljaju i pantalone uskog i ravnog kroja, jer imaju izdužujući efekat.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o stilu mladih

 

makonda-tracker