da li vam se dopada?

Moraćete dva puta da pogledate da biste shvatili ko je: Naša glumica PROMENILA IZGLED – neprepoznatljiva je

0

Duga kosa je njen zaštitni znak, a ovim potezom pomalo je iznenadila sve

glumica Jelena Gavrilović
glumica Jelena Gavrilovićfoto: Instagram / jelenagavrilovicofficial

Poznata glumica Jelena Gavrilović jedna je od glumica čija karijera je u proteklih nekoliko godina vrtoglavo rasla, a čim se spomene njeno ime kao prva asocijacija javlja se njena duga negovana plava kosa

 

Iako je nekoliko puta eksperimentisala sa nijansama ostala je verna plavoj boji. Čini se da je upravo ona postala njen zaštitni znak.

 

Glumica je uspela da iznenadi sve kada je na stori postavila snimak na kojem izgleda neprepoznatljivo.

 

 

Nešto tamniju nijansu plave zamenila je srebrno-plavom bojom, a ono što je svima zapalo za oko jeste da joj je frizura potpuno drugačija. 

 

Jelena nije mnogo skratila kosu, ali je vidljivo da se podvrgla nekom od frizerskih tretmana, jer joj je kosa bila veoma glatka, a s obzirom da je imala i naočare bilo je potrebno zamisliti se da bismo razaznali da li je to zapravo ona.

 

Ipak, nakon nekoliko sekundi, kada se nasmejala, bilo je jasno da je to ona. Čini se da joj ova frizura savršeno pristaje i da je plavo definitivno njena omiljena boja. 

 

1 / 5 Foto: Instagram / jelenagavrilovicofficial

 

Osim što pleni holivudskom lepotom i glumačkim talentom, Jelena Gavrilović važi za jednu od najtalentovanijih glumica kada je muzika u pitanju, što je dokazala još jednom u nizu.

 

Lepa glumica je, naime, prepevala jednu od najzahtevnijih pop balada domaće muzike i svojom maestralnom izvedbom pobrala mnoštvo komplimenata.

 

Kako je to zvučalo pogledajte u videu koji sledi.

 

 

makonda-tracker