blistaju

Haljina koja budi maštu i odelo koje je ČISTA MAGIJA: Modni okršaj Lene Kovačević i Jelene Gavrilović u Beogradu

0

Teško je bilo reći koja je lepša i bolje stilizovana

foto: Ata images / Instagram
foto: Ata images / Instagram

U proteklih nekoliko dana Beograd je bio centar brojnih dešavanja, a mnoga su ostala u senci velikih koncerta koje je održala Aleksandra Prijović. Ipak, jedan događaj nije mogao da prođe neopaženo.

 

Glumica i pevačica Jelena Gavrilović i Lena Kovačević nastupale su na jednom prestoničkom događaju i tom prilikom nisu odmerile samo vokalne sposobnosti, već i modni stil.

 

Njih dve su odabrale specijalne stajlinge za ovu posebnu priliku i bilo je zaista teško reći koja je bila bolje stilizovana. 

 

 

Lena Kovačević je ponela prelepu svetloplavu haljinu koja je otkrivala njena ramena i činila da izgleda nežno i prefinjeno.

 

Uz nju pevačica je ponela neupadljive sandale sa visokom štiklom koje su doprinele savršenom stajlingu koji bi svaka žena poželela. 

 

Za razliku od nje, Jelena je izabrala plavo odelo modernog kroja koje je bilo sačinjeno od dugačkog sakoa i zvonastih pantalona koje su se vukle po podu.

 

 

Ovaj model pantalona postao je apsolutni hit ove jesenje sezone, a žene ih obožavaju, jer vajaju liniju i čine da noge izgledaju duže.

 

Osim modnih, Jelena i Lena su odmerile i vokalne sposobnosti i svi su saglasni da su obe bile fantastične.

 

Koja od ove dve dame je po vama bolje bila stilizovana?

 

 

 

makonda-tracker