UVEK ZGODNA

Dijeta je za nju "začarani krug", zato praktikuje ovaj NAČIN ISHRANE: Lena Kovačević otkrila kako održava IDEALNU LINIJU

0

Put do vitke linije često nije lak, ali ako usvojite navike koje praktikuje naša lepa pevačica neće vam kilogrami nikad više biti problem

foto: Instagram / lenakovacevic_official
foto: Instagram / lenakovacevic_official

Lepa džez pevačica Lena Kovačević godinama je na domaćoj javnoj sceni i nikada, ali nikada je nismo videli u bilo kakvom izdanju osim onog najboljeg.

 

Ona oduvek ima vitku liniju, a put do nje je samo zdrav način života, koji podrazumeva i zdrave prehrambene navike.

 

Ona je jednom prilikom za domaće medije otkrila da voli mediteransku i meksičku kuhinju, kao i da ne voli reč dijeta jer ona za nju predstavlja začarani krug.

 

 

Lena Kovačević svakako se ubraja među najlepše i najzgodnije ličnosti na domaćoj estradi. Štaviše, svojom pojavom može da parira svim svetskim lepoticama, a za njenu vitku liniju zaslužna je i odgovarajuća ishrana.

 

- Zdrava i ukusna hrana predstavlja mi veliko zadovoljstvo, a oni koji me dobro poznaju znaju da sam gurman. Nisam tip koji se teško goji, a pretpostavljam da mi je prednost što volim da jedem na svaka tri sata, ali male porcije. Oduvek imam pet obroka dnevno - kaže Lena.

 

 

Ona je takođe priznala da je prvu dijetu držala u tinejdžerskim danima u želju da obuče malu crnu haljinu.

 

- Sledeća dijeta usledila je tek posle trudnoće. Ne volim ni samu reč dijeta, jer kad čovek jednom uđe u taj krug, teško izlazi iz njega. Kad sam prošle godine završila dijetu, trebalo mi je još nekoliko meseci da prestanem da razmišljam koliko sam čega pojela, da se oslobodim osećaja krivice, mada sam se već vratila na početnu težinu. Zato mislim da dijete nisu bezazlene koliko se čine - zaključila je pevačica.

 

 

makonda-tracker