svi su se pitali gde je nestao

Njihovi izrazi lica sve govore: Ovo je JEDINA zajednička fotografije Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića iz Arene

0

Iako su se u poslednje vreme suočavali s vrlo neprijatnim glasinama, suprug slavne pevačice bio je uz nju tokom koncerata  u Beogradu

Aleksandra Prijović na svom trećem koncertu u Areni
Aleksandra Prijović na svom trećem koncertu u Arenifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović održala je tri večeri zaredom velike solističke koncerte u Štark areni u Beogradu, na kojima je okupila hiljade oduševljenih fanova.


Ona je bila vrlo emotivna na svakom od nastupa, naročito kada je na scenu izašla Lepa Brena, nizala je svoje najveće hitove, a izgledala je božanstveno u elegantnim i luksuznim modnim izdanjima, za koja nije štedela novac.


Popularnu Priju su iz publike podržale mnoge kolege, uključujući Svetlanu Cecu Ražnatović, Maju Berović i mnoge druge, a uz nju je sve vreme bila njena porodica. Dok je sin Aleksandar viđen tek treće večeri, kako peva mamine pesme podignutih ručica, pevačicin suprug Filip Živojinović sve vreme je bio tu i brinuo da sve protekne savršeno.

 

Kako su pisali domaći mediji, on je prvog dana došao u Štark arenu satima ranije, a nakon koncerta je sačekao Aleksandru s velikim buketom.


Budući da par drži do privatnosti, oni nisu delili privatne fotografije nakon nastupa, a sada se na društvenim mrežama pojavila jedini njihov zajednički portret s koncerta. Filip i Aleksandra su, naime, pozirali s Katom, prijateljicom Filipove maćehe Lepe Brene, a sudeći po njihovim osmesima – mogu da budu samo zadovoljni kako je sve proteklo.

 

Filip Živojinović i Kata, prijateljica Lepe Brene, s Aleksandrom Prijović na njenom koncertu u Areni
Filip Živojinović i Kata, prijateljica Lepe Brene, s Aleksandrom Prijović na njenom koncertu u Arenifoto: kata_kety, Instagram

Podsetimo, par je godinama u ljubavi, a 2018. godine su se venčali u Beogradu. Potom su dobili sina Aleksandra, a oni su nerazdvojni i uvek tu jedno za drugo uprkos tračevima koji im povremeno pokvare raspoloženje, ali nikada idilu.

 

Nakon prvog koncerta, pevačica je održala konferenciju za medije na kojoj su je pitali za nedavne glasine o navodnim problemima u njenom braku, na šta je Aleksandra odgovorila da će biti vremena da se priča o lažima i da je vreme za lepe teme.

 

BONUS VIDEO

Aleksandra Prijović - treći koncert u Areni

 

 

 

makonda-tracker