prelepo

U ŽENA-MAČKA stilu: Kožna večernja kombinacija Jelene Gavrilović uz kakvu ćete biti u centru pažnje gde god da odete

0

Jelena je prosto oduševila ovim svojim stajlingom. 

Jelena opet oduševila svojim autfitom
Jelena opet oduševila svojim autfitomfoto: Instagram / jelenna gavrilovic

Za našu poznatu glumicu Jelenu Gavrilović već je postalo normalno da svaki put kad se pojavi na nekom javnom događaju prosto pleni svojim izgledom.

 

Kod nje je uvek sve na svom mestu, frizura, šminka, odeća, obuća. Čak i najveći modni kritičari bi teško našli manu njenim autfitima. 

 

U aprilu je zablistala na festivalu "Beogradsko proleće" sinoć. Tada se pojavila u ultimativnoj glamuroznoj kreaciji koja je sve ostavila bez daha.

 

Nosila je belu usku haljinu sa dubokim dekolteom, koja je pratila liniju njenog tela i istakla besprekornu liniju koju glumica ima.

 

Na premijeri filma Munje je uradila nešto što se zaista ne viša svaki dan. Lepa glumica je tada na najbolji način demonstrirala kako se nosi pepito dezen.

 

Jelena je sada nastupila na Večeri filmske muzike sa novosadskim Big bendom, gde je pokazala da ima i sjajne vokalne sposobnosti.

Jelena na na binu izašla u crnoj kožnoj kombinaciji. Obukla je malo dužu suknju, koja je bila do ispod kolena, dok je gore nosila kartku jaknu koja je sjajno upotpunila ovaj sjajni stajling. 

 

 

makonda-tracker