šarmantan

Kad se pojavio, svi su gledali u njegov stajling: Andrija Kuzmanović elegantnim izdanjem očarao ženski deo publike

0

Mladi glumac Andrija Kuzmanović ima tajno oružje, a to je njegov šarm i osmeh

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Na premijeri filma "Al je lep ovaj svet" pojavio se veliki broj glumaca i drugih poznatih ličnosti, a mladi glumac Andrija Kuzmanović oduševio je sve, naročito, ženski deo publike.

 

Našu pažnju privukao je u seriji i filmu "Monte video, Bog te video", a od tada ne prestaje da ređa nove uloge i velike uspehe. 

 

Ruku pod ruku, Andrija se pojavio na crvenom tepihu sa Anđelkom Prpić, a kako je ušao u prostoriju sve dame ostale su pogledom prikovane za ovog mladog, uspešnog glumca. 

 

 

Svi okupljeni glumci koji su bili deo projekta blistali su pred objektivim fotoaparata, a Andrija se ovog puta odlučio za elegantan autfit.

 

On je odlično iskombinovao crnu košulju i pantalone sa sakoom modernog kroja u braon boji.

 

Uz njih poneo je elegantne cipele od braon kože i kaiš u istoj nijansi. 

 

Glumac nije krio svoje zadovoljstvo i radost što je projekat konačno ugledao svetlost dana, a ostavarila mu se i velika želja da se konačno nađe rame uz rame sa Anđelkom Prpić.

 

Anđelka je kao i uvek ispunila sva očekivanja, a kako je izgledala pogledajte u galeriji koja sledi. 

 

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

 

 

On u filmu „Ala je lep ovaj svet“ tumači lik Bate, neafirmisanog filmskog reditelja srednjih godina. Sve što mu se događa doživljava kao životnu školu, a zapravo sve što se dešava oko njega je komedija.

 

Nedavno se osvrnuo i na svoje prve uloge, ali i na to kako se oseća sada, a kako je to sve izgledalo tada.

 

- Sigurno sam se promenio. I da sam glumac i da nisam, ali i da se bavim ovim javnim poslom i da se ne bavim, sigurno bi mi se život promenio i nekako oblikovao. Sada gledam da ostanem u nekom svom fazonu sa kojim sam krenuo. Naravno, što ste stariji ide i neka nervoza, mada ja iskreno nisam nervozan na poslu. Volim kada dođem na set bez obzira da li sam umoran jer sam imao predhodne večeri predstavu ili sam radio danima vezano. Jednostavno, volim da radim, jer mislim da je snimanje i igranje komada nama glumcima privilegija.

 

 

 

 

 

makonda-tracker