neočekivano

Smeši ime se DOBITAK u maju: Ova 3 horoskopska znaka očekuje VELIKI NOVAC u drugoj polovini meseca

0

Proverite da li ste među srećnicima 

foto: Shutterstock / Watchara Ritjan
foto: Shutterstock / Watchara Ritjan

Proleće je vreme kada se budi priroda, ali i kada energija počinje da se pokreće i donosi važne promene na gotovo svim poljima.

 

I dok će tokom proleća neki horoskopski znaci uživati u uspesima koji proističu iz njihovog rada ima i onih koji će neočekivano dobiti novac.

 

Proverite da li ste među srećnicima koji će u maju uživati u finansijskom blagostanju. 

 

 

Ovan


Ovna u maju očekuje velika finansijska sreća. Dobiće povećanje plate ili unapređenje. Mnogi prijatni monetarni događaji biće prilično neočekivani. Početak meseca može biti težak, ali tada će njegova druga polovina biti pravi izvor novih ideja i pozitivnosti za Ovna.


Strelac


Strelac će imati sreće u finansijskoj sferi. Predstavnici ovog horoskopskog znaka moći će da zaobiđu svoje konkurente u borbi za moć, novac i napredovanje.Ovaj mesec će za Strelce biti izuzetno produktivan, ali samo ako ne budu lenji i ne odlažu stvari za kasnije.

 

Vodolija


Vodolija će biti uspešna u svim oblastima odjednom. Sreća će je pratiti. Astrolozi veruju da sreća i uspeh u jednoj oblasti mogu postati pomoć za uspeh u drugoj. Vodolije čeka vrtlog događaja, od kojih će im mnogi dati inspiraciju, sreću i pozitivnost. Sve je u njihovim rukama, piše Atma.

 

 

makonda-tracker