bizarno

Smršala je 215 kg iako je muž smatrao da treba JOŠ DA SE UGOJI: Priču nekada NAJDEBLJE ŽENE NA SVETU morate da pročitate

0

Nakon što je njen suprug odbio da joj naruči salatu, žena koja je zbog svoje težine svakog dana bila na korak od smrti shvatila je da nešto nije u redu u njenom braku

Zalin Vitvort bila je najdeblja žena na planeti
Zalin Vitvort bila je najdeblja žena na planetifoto: tlc uk/YoutTube Printscreen

Mnogi koji žele da se reše viška kilograma nemaju adekvatnu podršku partnera, ali priča ove Amerikanke je neverovatna

 

Zalin Vitvort nekada je bila najdeblja žena na svetu i učesnica medicinske rijaliti serije My 600-lb Life, u kojoj učestvuju ljudi teški skoro 300 kilograma.


Kada je 2012. tada 42-godišnja Zalin tek stigla u ordinaciju dr Junana Nauzaradana, koji je želeo da joj pomogne da oslabi, imala je veliku prepreku – svog supruga Gareta.

 

Garet je smatrao da njegova žena ne treba da izgubi ni gram od svojih 300 kilograma već da mora još da se ugoji
Garet je smatrao da njegova žena ne treba da izgubi ni gram od svojih 300 kilograma već da mora još da se ugojifoto: tlc uk/YoutTube Printscreen

Kako je on priznao, supruga mi je bila vrlo privlačna s tako velikim viškom kilograma, zbog čega nije želeo da Zalin smrša. Ona je bila odlučna da popravi svoje narušeno zdravstveno stanje i kvalitet života, a Garet je bio vrlo glasan u svom protivljenju. Štaviše, ne samo što nije želeo da njegova supruga izgubi višak kilograma već je smatrao da treba još da se ugoji.


U rijalitiju u kom su učestvovali bio je najzapaženiji trenutak kada Zalin želi da jede salatu, a Garet odbija da joj naruči zdrav obrok i kaže:


Ako želiš da jedeš travu, idi u baštu da paseš.

 

Najdeblja žena na svetu nije imala podršku supruga da smrša
Najdeblja žena na svetu nije imala podršku supruga da smršafoto: tlc uk/YoutTube Printscreen

Međutim, to što je Garet bio tako loš uticaj nije omelo Zalin – ona je uspela da smrša više od 100 kg, toliko koliko joj je bilo potrebno da bi joj se odobrio gastrički bajpas. Vremenom je izgubila oko 215 kilograma, a pamti se i momenat kada je Zalinin suprug odmah nakon operacije odveo svoju dragu u restoran brze hrane i naručio je jelo koje ona nije smela da jede.

 

hrabrivao ju je da počne ponovo da se goji, a ona je ostala uporna i na dobrom putu da konačno bude zadovoljna svojim zdravljem i izgledom.

 

Ubrzo je usledila i operacija uklanjanja viška kože, a samo posle toga je izgubila još 23 kilograma.


Na kraju tog puta, Zalin je shvatila da joj suprug ne želi dobro i da misli samo na sebe i svoje potrebe, zbog čega je podnela zahtev za razvod.

 

1 / 5 Foto: tlc uk/YoutTube Printscreen


Novo životno poglavlje loše je uticalo na nju, pa je pala u tešku depresiju i ponovo se okrenula nezdravim navikama i počela da traži utehu u hrani.


Međutim, nakon toga je krenula na psihoterapiju i vratila se na pravi put, pa je danas srećna i zdrava žena.


Shvatila sam da sam zavaravala sebe i da me je ta laž ubijala – objasnila je ona.

 


Veliko ne znači i lepo kada to znači da moja ćerka možda neće imati majku. On nema predstavu koliko sam bila blizu smrti svakog dana – istakla je Zalin.


Kako su pisali američki mediji, Zalin i dalje živi u Teksasu, a pronašla je i čoveka svog života – Džeka Epa, koji joj je prava podrška i velika pomoć u održavanju zdravog životnog stila.

 

Pogledajte deo emisije u kojoj su učestvovali Zalin i njen bivši muž.

 

 

makonda-tracker