preslaka je

Ceo život je mučila muku s viškom kilograma, a sada izgleda sjajno: Kako je Marija Mikić smršala 10 kg nakon porođaja?

0

Poznata pevačica Marija Mikić nedavno se porodila i na svet devojčicu kojoj je dala ime Đurđa 

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularna pevačica Marija Mikić nedavno se ostvarila u ulozi majke kada je dobila preslatku ćerkicu Đurđu.

 

Ona je više puta govorila u medijima o tome da je od malena uvek bila bucka, kao i da je na sve načine pokušavala da se reši viška kilograma, ali nikada u potpunosti nije uspela da dovede liniju do savršenstva. 

 

 

Ipak, tokom trudnoće često je imala mučnine zbog čega je smršala skoro 10 kilograma. Nakon što se porodila svi su bili fascinirani njenim izgledom, a mlada mama osim što uživa u roditeljstvu, je počela i da nastupa.

 

Nedavno je pevala na svadbi kod Novakovog brata Đorđa Đokovića i Saške Veselinov i tom prilikom su svi primetili koliko dobro izgleda.

 

Atmosfera na svadbi je bila odlična, mladenci su uživali, a Mariji je prijalo da nakon nekoliko meseci pauze ponovo uzme mikrofon u ruke. Ipak nije bila samo ona ta koja je zapevala, već joj se u pevanju priključio i naš najuspešniji teniser.

 

- To se desilo spontano. Nole je stajao pored mene i pevao na mikrofonu pesmu "Ružo rumena". U jednom trenutku mi je dodao mikrofon i rekao "Ti ćeš to bolje." Ja sam otpevala strofu, a Nole referen i to odlično. Sva braća Đoković znaju da pevaju - rekla je Marija.

 

 

makonda-tracker