isprobajte ih

Uz pomoć njih smršali su zajedno više od 100 kg: Marko Kon, Tijana Dapčević i Paulina Manov su držali ove DIJETE

0

Oni su rešili da svoju liniju dovedu do savršenstva, a u tome su im pomogle dijete i specijalni režimi ishrane 

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages, Dragan Kadić, Damir Dervišagić
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages, Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Poznate ličnosti su često na meti kritika javnosti čim se na njima primeti i najmanji višak kilograma. Ženama se to često zamera, pa ne iznađuje što se one dovijaju na različite načine kako bi održale savršenu liniju.

 

Ipak, dešavalo se da kilogrami vrtoglavo odu gore, što zbog stresnog života, neredovnog sna, loše ishrane, a onda se svi nađu pred teškim izazovom - skidanjem kilograma.

 

Na domaćoj muzičkoj sceni mnogo je onih koji su imali tu muku. Među njima ima i muškaraca i žena, a mi smo izdvojili nekoliko onih koji su uspeli da skinu više od 20, 30, pa i 40 kilograma

Donosimo vam dijete koje su držale naše poznate ličnosti, a koje su dale odlične rezultate.

 

Marko Kon - smršao 36 kilograma

 

Čuveni muzičar Marko Kon godinama je muku mučio sa viškom kilograma sve dok jednog dana nije stao na vagu i ona je pokazala trocifren broj od kojeg mu nije bilo prijatno. On je tada rešio da potpuno promeni životne navike i dovede se u red.

 

On je držao dijetu tri meseca i za to vreme je uspeo da skine neverovatnih 36 kilograma.  Marko Kon je tokom 100 dana za sva tri obroka jeo istu vrstu mesa, birajući ona masna. Na primer, ako je doručkovao svinjski vrat, to je i ručao pa i večerao.

 

MARKO KON DIJETA
MARKO KON DIJETA foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Dan 1

 

Doručak: 3- 4 šnicle svinjskog vrata.

Za šnicle svinjskog vrata potrebno je (za porcije za više osoba): kg svinjskih šnicli od vrata, 3 glavice crnog luka, so i biber (belo vino po želji, 2 dl).

 

Priprema: šnicle istrljati solju i pobiberiti. Ostaviti ih nekoliko minuta da odstoje pa posudu u kojoj se peku, zagrejati ulje, dodati luk i peći ih dok ne porumene sa obe strane.

 

Ručak: šnicle svinjskog vrata.

 

Detaljan plan ishrane Marka Kona pogledajte OVDE.

 

Tijana Dapčević - 45 kilograma

 

Tijana Dapčević je naša pevačica koja je godinama na domaćoj muzičkoj sceni. Uvek svoja, autentična i vesela Tijana je neko ko o teškim temama retko kada govori u medijima. Ipak, višak kilograma je bio nešto što ju je inspirisalo da svoje životno iskustvo podeli sa drugima.

 

Naime, Tijana se ugojila tokom trudnoće i to neverovatnih 45 kilograma. Nakon porođaja shvatila je da ima problem i rešila da se sa njim obračuna. 

DIJETA TIJANE DAPČEVIĆ
DIJETA TIJANE DAPČEVIĆ foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Odlučila je da potpuno promeni ishranu, pa tako doručkuje ovsene pahuljice sa čijom i crvenim voćem, za ručak uglavnom jede ćuretinu sa povrćem, a za večeru brancin ili oradu uz salatu. 

 

Uvođenje zdraviih namirnica i vežbanje učinili su da smrša skoro 50 kilograma. Detaljnu dijetu Tijane Dapčević pročitajte OVDE.

 

Paulina Manov - 30 kilograma

 

Glumica Paulina Manov jedna je od omiljenih srpkih glumica. Danas kada je pogledamo nikada ne bismo ni pomislili da je ikada imala problem sa viškom kilograma. Ipak, trudnoća je i kod nje učinila svoje, a glumica je nakon porođaja odlučila da skine kilograme koji su joj izuzetno smetali.

 

PAULINA MANOV DIJETA
PAULINA MANOV DIJETA foto: Antonio Ahel/ATA Images

Ona se pridržavala dijete koja joj je pomogla da se reši viška od preko 30 kilograma. Sa dijetom je krenula nakon što je prestala da doji ćerku Minu, a srž ishrane je bio u konzumiranju barenog povrća, jela bez soli i ulja, ovsenih pahuljica, voća i kikirikija. Iz ishrane je izbacila mlečne proizvode i meso.

 

Detaljan opis dijeta Pauline Manov pogledajte OVDE.

 

Bonus video:

Dijeta sa jajima

 

 

makonda-tracker