mračna strana šou-biznisa

9 dana posle porođaja se vratila na posao: Glumicu je tada dočekala UVREDA koju će pamtiti do kraja života

0

Popularna glumica i voditeljka morala je maltene pravo iz porodilišta da ode na posao, gde nisu imali mnogo takta i razumevanja za njenu situaciju

Voditeljka i glumica Keli Ripa danas ima troje dece
Voditeljka i glumica Keli Ripa danas ima troje decefoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Američka glumica i voditeljka Keli Ripa (53) već više od 20 godina vodi jutarnji program, a iza sebe ima uloge u vrlo uspešnim i popularnim televizijskim serijama.


Svakako je najpoznatija po sitkomu "Houp i Fejt" i sapunici "Sva moja deca", koja joj je i donela prepoznatljivost širom sveta, a Keli se sada prisetila vrlo neprijatne scene tokom snimanja ove serije.


Kako je ispričala u svom podkastu Let's Talk Off Camera with Kelly Ripa, glumica se vratila na set odmah nakon rođenja drugog deteta – samo devet dana posle porođaja.

Nakon što su kolega iz serije Mark Konsuelos i ona 1997. dobili sina Majkla Džozefa, Keli je odmorila s bebom nekoliko dana i potom požurila na snimanje, iako nije bila ona stara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Ripa (@kellyripa)


Nisam mogla da prepoznam svoje telo. Radila sam na sapunici i morala da se vratim na posao devet dana posle porođaja, devet dana! – rekla je Keli Ripa.


Ljudi u garderobi su mi rekli: "Mislili smo da ćeš do sad biti mršavija" – prisetila se.


Istakla je da je tada bila svesna da "neće uskoro biti mršavija" jer je morala da se vrati u postporođajnom periodu, a u drugom stanju se ugojila čak 30 kilograma.

 


Ne znam mnogo, ali ovo znam – ovako ću izgledati neko vreme. Nigde ne žurim – seća se da je odgovorila.


Nakon što su se upoznali i zaljubili na snimanju serije "Sva moja deca", Keli Ripa i Mark Konsuelos venčali su se 1996. godine, a njihov sin Majkl rođen je sledeće godine. Potom je na svet došla ćerka Lola 2001, a zatim i sin Hoakin 2003, nakon što je glumica konačno napustila ovu seriju.

 

Keli Ripa, voditeljka i glumica
Keli Ripa, voditeljka i glumicafoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Mislim da će vam sve žene koje su se porađale reći da se osećaju kao da su na usamljenom ostrvu. Kakvu god podršku da imaju – ističe ona.

 

BONUS VIDEO

Mama koja ima 25 godina trudna je bez prestanka od 2014.

 

makonda-tracker