nema gladovanja

Dijetama je zauvek rekla ZBOGOM: Slavna pevačica se PREPOLOVILA, a ovo su tajne njenog uspešnog mršavljenja

0

Nakon što je godinama bila na dijetama, pevačica je rešila da proba nešto drugačije i sada izgleda bolje nego ikad

Kristina Agilera odnedavno ima stas kao pre 20-ak godina
Kristina Agilera odnedavno ima stas kao pre 20-ak godinafoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pop pevačica Kristina Agilera nedavno je započela niz redovnih koncerata u Las Vegasu, a sve je iznenadila pojavivši se vitka kao u prvim godinama karijere.


Nakon što je godinama kuburila s kilogramima, ona već neko vreme održava figuru, a sada je otkrila da je njena tajna u tome što se posvetila zdravoj i uravnoteženoj ishrani, uz rigorozan program vežbanja.

 

I ne samo to već je navodno odlučila da više ne primenjuje dijete!

Kristina se prvi put ugojila 2008. godine, kada je nosila prvo dete, a nakon rođenja sina Maksa započela je tzv. Duginu dijetu i smršala, samo da bi se dve godine kasnije ponovo ugojila tokom razvoda od kompozitora Džordana Bretmena. Potom se ponovo ugojila u drugoj trudnoći, a od rođenja ćerke Samer ona, već devet godina, ima velike oscilacije u kilaži.

 

Kristina Agilera od prve trudnoće je više puta kuburila s kilogramima
Kristina Agilera od prve trudnoće je više puta kuburila s kilogramimafoto: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kako je smršala Kristina Agilera?


Kako je pre izvesnog vremena otkrila za italijansko izdanje magazina L'Officiel, za njeno održavanje težine u poslednje vreme nije zaslužna neka stroga djeta već se Kristina fokusirala na raznovrsnu i izbalansiranu ishranu.


U potpunosti je, kaže, odustala od dijeta i umesto da prati restriktivna pravila, pokušava da konzumira više celovitih namirnica i da koristi manje grickalica koje sadrže šećer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)


– Svako od nas je pojedinac, a ljudi sude o vama na osnovu vaših razlika, na osnovu toga šta vas čni jedinstvenim. Morate da prihvatite svoju lepotu, dođavola sa svim ostalim – rekla je pevačica.

 

Pored uravnotežene ishrane, kristina se trudi da ostane aktivna i ima široku lepezu aktivnosti kojima održava kondiciju i zahvaljujući kojima je uspela da istopi masti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)


Ona uživa u jogi, boksu, kardio vežbama i treningu snage i vežba dvaput nedeljno, pisao je In Touch Weekly. Uz to je trenirala s poznatom fitnes instruktorkom Ti Sorger, koja joj je pomogla da maksimalno poveća sagorevanje kalorija i počne da mršavi uz zadržavanje prepoznatljivih oblina.

 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Smršajte jedući obilne doručke

 

makonda-tracker