Jelovnik uz koji je Opra Vinfri smršala 20 kg: Doručak je najvažniji, a ovim namirnicama je rekla zbogom

0

Čuvena američka voditeljka godinama je mučila muku sa viškom kilograma, a onda je odlučila da uzme stvar u svoje ruke i jednom zauvek ih se reši 

foto: Canadian Press / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Canadian Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Planetarno poznata voditeljka Opra Vinfri godinama je pred budnim okom kamere i priznaje da joj je često bilo teško da sakrije svoje nezadovoljstvo izgledom na televiziji.

 

Kao što je svima poznato kamera još dodaje nekoliko kilograma, a to njoj nikako nije išlo u prilog.

 

 

Godinama se mučila i na razne načine pokušavala da se reši suvišnih kilograma. Ipak, tačku na stari način života stavila je 2015. godine kada je odlučila da bude emotivno, fizički, psihički zdrava.

 

Tada je promenila ishranu u potpunosti i kilogrami su počeli da se tope. Brzo su bili vidljivi rezultati, a ona se osećala fantastično. 

 

Otkrivamo vam tajne koje je Opra otkrila za strane medije. Evo kako izgleda jedan njen dan kada je ishrana u pitanju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

 

Doručak - Sendvič sa jajetom, avokadom, šunkom i pardajzom na hlebu, od celog zrna žitaria i čaj. Kako kaže najviše voli indijski čaj u koji dodaje cimet, đumbir, vanilu, sve po ukusu.

 

Ručak - supa od pardajza i salata od kelja ili testenine sa škampima. Uz supu uvek jede neko povrće, a često izbor padne na kelj. Kuvanu testeninu sprema sa malo maslinovog ulja, soli, bibra, češanjem luka i 3 kašike ribanog sira. Na kraju se testenini dodaju i grilovani škampi, a po želji se jelo može dopuniti paradajzom i rukolom.

 

Večera - riba, često bakalar, ali može i druga, uz dodatak povrća. Kako voditeljka navodi često popije i vina ili neki koktel.

 

 

makonda-tracker