Sjajan predlog

REŠITE TRAJNO PROBLEM SUVIŠNIH KILOGRAMA: Na prirodan način, za ceo život, bez yo-yo efekta!

0

Praznici su prošli, ali su ostavili svoj trag na nama – hteli ili ne, višak kilograma je tu. Gledate se u ogledalo i zadajete sebi jedan cilj – vreme je da stanete na kraj višku kilograma.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sjajno! To znači da brinete o svom zdravlju. Samim tim, nikakve rigorozne dijete koje na kraju imaju yo-yo efekat ne dolaze u obzir. Višak kilograma je problem koji treba rešiti trajno, ne samo da biste bolje i atraktivnije izgledali, već da biste bili zdraviji, snažniji, puni energije i živeli kvalitetniji i ispunjeniji život.

 

Pitate se kako je moguće to postići a da se ne odreknete svega? Uz Green Fit biljne kapi!

 

hangar
foto: promo


Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije

 

Green Fit biljne kapi su dijetetski suplement na bazi ekstrakata herbe rastavića, lista breze, ploda morače, kore krušine i rizoma đumbira. Predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Potpuno su prirodne, neškodljive, na bazi izabranog lekovitog bilja, bez konzervanasa, veštačkih boja i mirisa, čime garantovano u svoj organizam unosite samo proverene sastojke koji će vam pritom pomoći da smanjite broj kilograma.

 

Green Fit biljne kapi uzimaju se 2 puta dnevno, ujutru i uveče, po 2,5 ml (po 75 kapi). 3 bočice ovih kapi su dovoljne za mesec dana.

 

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

 

makonda-tracker