transformisala se

Kako je Milica Milša smršala bez dijete? Za kratko vreme skinula 10 kg, a iz ishrane izbacila samo 2 namirnice

1

Naša poznata glumica Milica Milša zbog nezdravog načina života se ugojila, a onda je odlučila da kilogramima stane na put 

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Milica Milša protekle dve godine deo je velikog projekta, a svake večeri je gledamo u seriji "Igra sudbine". Celodnevna snimanja, manjak vremena i sna doveli su do toga da se ugoji.

 

Ipak, višak kilograma je uticao na njeno samopouzdanje, bilo joj je teže da izdrži naporan tempo, pa je odlučila da kilogramima kaže zbogom.

 

 

Ipak, njena priroda posla je takva da se ne može pridržavati satnica niti rigoroznih dijeta. Uprkost ome uspela je da skine čak 10 kilograma, a kako je sama rekla ni u jednom trenutku nije bila gladna.

 

Evo o čemu je reč:

 

Glumica je izbacila dve vrste namirnica iz ishrane - one koje sadrže proste šećere i belo brašno. Takođe, više ne jede velike porcije.

 

- Drastično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama - rekla je Milica za domaće medije.

 

 

- Sad nosim za dva konfekcijska broja manju garderobu! Krojačica je morala da mi sužava i haljine za snimanje, čak su mi i kaiševi veliki! Odlično se osećam, nisam pospana i imam energije.

 

S obzirom na to da nema vremena da kuva primorana je da naručuje hranu. Ipak, sada vodi računa šta jede, pa se uvek opredeljuje za zdrave obroke.

 

Za doručak jede ovsenu kašu, ili jaja, ili integralne projice, za ručak junetinu ili teletinu sa povrćem.

 

 

- Važno mi je to što ne preskačem večeru. Tad jedem salatu ili palentu sa sirom, a dozvoljena mi je i integralna testenina. Imam i tri užine dnevno, tako da nikad nisam gladna. Slatkiša se ne odričem, jedem proteinski puding sa čija semenom ili zdravi čokoladni mus. Najteža mi je bila prva nedelja, ali sam istrajala. Hranim se zdravo već tri meseca - kaže Milica.

 

Ona je napomenula da joj je zdravlje na prvom mestu. 

 

- Zadovoljna sam svojim izgledom i planiram da ostanem na ovom režimu sve do godišnjeg odmora, a onda ćemo Žarko i ja da se opustimo - najavljuje glumica.

 

 

 

makonda-tracker