ne krije svoje tajne

Shvatila je šta radi pogrešno: Ana Bebić otkrila kako je posle trudnoće izgubila 9 kilograma

0

Umesto da promeni način ishrane, pevačica je gladovala, za šta ističe da je bila velika greška

foto: Instagram
foto: Instagram

Pop pevačica Ana Bebić donela je prošle godine na svet svoje drugo dete, dečaka po imenu Andrija, koji se pridružio starijem bratu Matiji (4).


Kako je sada otkrila, u prvoj trudnoći se nije mnogo ugojila, ali je iz druge izašla s viškom kilograma.


Kada je odlučila da ih se reši, Ana je pogrešno pristupila: umesto da promeni način ishrane, ona je gladovala, a danas ističe to nikako ne preporučuje nikome ko vodi borbu s kilograma.

 

Umesto da jedem, pila sam kafu! Uglavnom je to bio nes sa sojinim mlekom i malo šećera. To bi me zasitilo, pa nisam morala da jedem satima. Kad bih ogladnela, uzela bih salatu. To bi bilo sve što sam unosila za ceo dan. Tako sam izgubila devet kilograma, i to veoma brzo – rekla je Ana za Informer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_)


Svesna sam da to nije zdravo, ali sam jedino tako uspela da se stešem. Ko može, bolje je da se hrani raznovrsno, odnosno da ima više manjih obroka. Ne postoje neke čarobne formule za mršavljenje! Žene ne treba da drže rigorozne dijete, kao što sam ja uradila, već samo da probuše kašiku i jedu kuvanu hranu – istakla je pevačica.


Prema njenim rečima, najvažnije je hraniti se zdravo, izbegavati kasnu večeru i rezultati ne mogu da izostanu.

 

Shvatila sam da moram da počnem da jedem sve, kao i da je samo važno da u nekom trenutku kažem sebi: ,,Dosta", a ne da natrpam sve i svašta u tanjir! Nisam više na dijeti, samo izbegavam da večeram posle sedam sati uveče i to se odmah vidi na meni. Mada, svakog leta malo smršam i pocrnim, pa izgledam vitkije – kaže Ana Bebić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_)


Budući da je tokom trudnoće prestala da trenira, ona se nedavno vratila vežbanju i od ove godine trenira intenzivnije.


S prvim detetom se nisam mnogo ugojila, ali sa drugim jesam! Čim je Andrija malo porastao, krenula sam u teretanu. Ranije sam igrala rukomet i imala sam izražene mišiće. U januaru sam počela intenzivno da treniram, uglavnom s tegovima i uspela sam da oblikujem telo. Opet imam mišiće i srećna sam zbog toga – ističe ona.


Jelovnik Ane Bebić

 

  • Doručak: Kajgana sa povrćem ili samo nes kafa
  • Ručak: Bezglutenska pasta
  • Večera: Kupus ili neka druga salata

 

Trik savet: Pijte mnogo tečnosti

 

 

 

 

makonda-tracker