koja li je tajna?

"Ne odričem se obroka, a sad nosim DVA BROJA MANJU garderobu": Milica Milša otkrila kako je JEDNOSTAVNO smršala 10kg

1

Milica Milša je zvezda aktuelne serije Igra sudbine u kojoj tumači Adu Kanački, a popularna serija broji preko 500 epizoda.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Milica Milša je poznata glumica koju već dugo gledamo na malim ekranima zahvaljujući velikom uspehu serije Igra sudbine.

 

Glumica je pre nekoliko meseci odlučila da smrša kako bi popravila zdravlje, ali i dovela liniju u red zbog velike proslave povodom 500. epizode serije u kojoj igra glavnu ulogu.

- Otkad sam prestala da jedem velike porcije, drastično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama. Sad nosim za dva konfekcijska broja manju garderobu! Krojačica je morala da mi sužava i haljine za snimanje, čak su mi i kaiševi veliki! Odlično se osećam, nisam pospana i imam energije - rekla je ona.

 

Milica je otkrila i da već duže vreme ne jede u pekarama i trudi se da što više konzumira kuvanu hranu, ali se i ne odriče obroka.

- Više ne doručkujem po pekarama i izbegavam hranu koju nam donose na snimanje. Ne odričem se obroka, samo ne jedem proste šećere i belo brašno. Nekad radim i po 12 sati dnevno, tako da ne stižem da kuvam, ali naručujem zdravu hranu. Za doručak jedem ovsenu kašu, ili jaja, ili integralne projice. Za ručak volim junetinu ili teletinu sa povrćem. Važno mi je to što ne preskačem večeru. Tad jedem salatu ili palentu sa sirom, a dozvoljena mi je i integralna testenina. Imam i tri užine dnevno, tako da nikad nisam gladna. Slatkiša se ne odričem, jedem proteinski puding sa čija semenom ili zdravi čokoladni mus. Najteža mi je bila prva nedelja, ali sam istrajala. Hranim se zdravo već tri meseca - iskrena je bila glumica.

Milica Milša je istakla da je sada zadovoljna svojim izgledom, jedino joj je žao što zbog napornih snimanja ne stiže da trenira ili šeta, ali ne planira da odustane od zdrave ishrane kako bi do odmora dovela liniju do savršenstva, a onda će, kako i sama kaže, da se malo opusti.

 

 

makonda-tracker