(FOTO)

Letovanje na način Milice Milše ne mogu svi priuštiti: Zavirite u sav luksuz tropske destinacije koja je OČARALA glumicu

7

Milica Milša i Žarko Jokanović su nakon naporne sezone otputovali na odmor, a od fotografija zastaje dah i poželećete da se što pre stvorite na ovom egzotičnom mestu.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Glumica Milica Milša je veliku popularnost stekla ulogom Ade Kanački u seriji Igra sudbine, a ovaj projekat je njoj i njenom suprugu, Žarku Jokanoviću, koji potpisuje scenario, doneo veliku slavu i prihode.

 

Popularni par je nedavno kupio luksuzni penthaus u Beogradu čije fotografije enterijera i neverovatnog pogleda na grad je glumica delila u nekoliko navrata na svom Instagram nalogu.

Milša i Žarko su se uputili u Egipat, posebno atraktivnu destinaciju u Srbiji poslednjih godina, a od prizora sa njihovog letovanja, zaista, zastaje dah.

Glumica svakodnevno objavljuje različite fotgrafije i snimke sa uživanju u Egiptu, pa su tako njeni pratioci mogli da vide sav luksuz u kom ovaj par uživa. Naime, oni su odseli u hotelu po preporuci prijatelja, a na istom mestu su već i bili, pa je put bio provereno siguran. 

 

1 / 3 Foto: Instagram/printscreen

 

Bazen, morski plodovi, restorani koji su karakteristični za tropske krajeve i pogled na crveno more, samo su neki od detalja koje glumica svakodnevn objavljuje, pa ukoliko još uvek nemate isplanirano letovanje, pogledajte kako to radi Milica Milša i probajte da pobegnete iz gradskg betona.

 

 

makonda-tracker