ne skida osmeh

Od Lazara se rastala nakon 42 godine braka: Evo s kim Danica Ristovski uživa na letovanju nakon razvoda

6

Nakon što je neko vreme nismo viđali u javnosti, otkriveno je gde i s kim vreme provodi šarmantna glumica Danica Ristovski

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumački i bračni par Lazar Ristovski (69) i Danica Ristovski (66) rastao se, priznao je glumac u jednom intervjuu početkom godine.


Bračni par Ristovski, koji ima dvojicu sinova — Petra i Jovana — rešio je da stavi tačku na svoj zajednički život, a Lazar je istakao da je "potrošena energija koja ih je držala zajedno".

 

Ova tema je za nas teška i ne bi bilo lepo da se razvlačimo po žutoj štampi. Mi smo ipak dva, ako mogu da kažem, velika i dostojanstvena umetnika, koja su došla do kraja zajedničkog puta, koja će posle zvaničnog razvoda nastaviti svoje puteve, a ti putevi će se svakako ponovo preplitati i susretati, ali na jedan drugačiji način. Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca. Jednostavno smo potrošili energiju koja nas je držala zajedno — objasnio je glumac.

 

1 / 5 Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages


Par je godinama važio za jedan od najskladnijih na javnoj sceni, pa je ova vest mnoge zatekla, a nakon što se u jednom periodu nisu pojavljivali u javnosti, Danica je prvi put stala pred medije na premijeri filma "Bilo jednom u Srbiji", čiju režiju potpisuje njihov sin Petar. Glumica je tada blistala, ali nije želela da daje izjave, a nedugo pre toga je pričala o tome kako gleda na prošlost.


Uvek dolazi smena, dolazi nešto novo. To što je prošlo, za tim ne treba žaliti. Idemo dalje. Kako kažu, nekad je kraj novi početak. Nekad to može, nekad ne može, zavisi od životnih okolnosti – objasnila je Danica u razgovoru o tome kako iz serije "Igra sudbine" odlaze neke kolege.

 

Upravo joj je ekipa ove sapunice bila velika podrška tokom razvoda, a glumica Milica Milša sada je otkrila da Danica i ona letuju zajedno.

 


Dve prijateljice i koleginice, koje u "Igri sudbine" glume sestričinu i tetku, za odmor i opuštanje odabrale su jedno egipatsko letovalište, a u jednom momentu su se zajedno fotografisale nasmejane i u tipično letnjim modnim izdanjima.


Veselo! S Danom je uvek tako! – poručila je Milica Milša.

 

 

makonda-tracker