više od dve decenije

Ovako je izgledala pre tačno 23 godine: Milica Milša podelila fotografije sa venčanja, jedan detalj će zauvek pamtiti

0

Naša poznata glumica prisetila se momenata iz mladosti tačno na dan kada je svom suprugu rekla sudbonosno "da"

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Poznata glumica Milica Milša godinama se bavi glumom, a proslavila se mnogim ulogama na filmu i u serijama. Pre tačno 23 godine odlučila je da postane supruga čuvenog reditelja Žarka Jokanovića i od tada je njen život postao ostvarenje sna.

 

Na njihovu godišnjicu braka Milica i Žarko su na svom Instagram profilu podelili fotografije koje su ostale upamćene po, kako ona kaže, najpametnijoj  i najboljoj odluci koju je donela kao mlada, a to je da postane Žarkova supruga. 

 

 

Njihov brak traje više od dve decenije, a njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj glumačkoj sceni. Nikada ih nisu pratili skandali, a od prvog dana su ostali kao jedno.

 

Zajednički posao ih je još više zbližio, a Milica se vratila na glumački pijedestal fantastičnom ulogom Ade Kanački u seriji "Igra sudbine".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)

 

Od mladih dana je važila za jednu od naših najlepših glumica, a ta lepota je nije napustila do danas.

 

Žarko i Milica su se venčali krajem avgusta 1999. godine, a na ovaj korak odlučili su se pre nego što su se poljubili. Kada je upoznala scenaristu, Milica je znala da je on čovek za nju.

 

Milica Milša
foto: Instagram

 

- Mesec dana, koliko smo se družili, Žarko je bio pravi vitez. Osvajao me je na pamet, šarm, duhovitost, inteligenciju. U svakom trenutku se trudio da pokaže koliko me voli i koliko mu značim. Nije prošlo mnogo vremena, a ja sam uhvatila sebe kako razmišljam o njemu - pričala je Milica o svojo ljubavi svojevremeno za medije, pa je dodala:

 

- Bilo mi je jasno da sam na dobrom putu da se zaljubim. Pristala sam da se udam za njega, a da se nismo ni poljubili.

 

 

makonda-tracker