(foto)

Prva fotografija iz luksuznog penthausa: Milica Milša pokazala delić raskoši u kojoj uživa sa Žarkom Jokanovićem

5


Popularna glumica i scenarista nedavno su se uselili u svoj novi stan, a MIlica je sada podelila jedan kutak svoje oaze

foto: G.G./ATAImages
foto: G.G./ATAImages

Glumica Milica Milša i scenarista Žarko Jokanović, koji su i poslovni saradnici i dugogodišnji bračni par, uživaju u vrlo uspešnom periodu.


Bračni par sarađuje na seriji "Igra sudbine", koja je napravila pravi bum proteklih godina, a sada uživaju u plodovima vrednog rada. Kako su mediji nedavno pisali, Milica i Žarko kupili su novi stan, i to penthaus, na ekskluzivnoj lokaciji u glavnom gradu.

 

Glumica za medije nije želela da komentariše ove navode, a nije delila ni kako izgleda njen novi dom, ali sada je napravila izuzetak i na Instagramu objavila fotografiju na kojoj vidimo kako uživa na terasi s prelepim pogledom. Milica se opustila i uživala u prijatnom jutru posmatrajući Beograd, a pokazala je samo delić terase i svoje cveće.

 

Milica Milša
foto: Instagram

Kako je nedavno istakao izbor blizak paru, Milica i Žarko opremili su svoj novi stan uprkos brojnim obavezama, a važno mesto u uređenju enterijera imale su njihove umetnine.


Iako je na početku prostor izgledao sterilno sa novim nameštajem, njih dvoje su vrlo brzo dali dušu svom domu, kao što su i prethodnom. Prebacili su veliki broj umetničkih dela i antikviteta koji su krasili sobe u prethodnom stanu. Milica se od prvog dana potpuno posvetila dekorisanju i, uprkos svakodnevnim snimanjima od 12 sati, uspela je da sredi veći deo stana u kojem sada uživaju punih pluća — kaže neimenovani izvor.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


On je otkrio i da je par najpre razmatrao da se preseli iz grada, ali im poslovne obaveze to ne dozvoljavaju.


Prethodne godine su počeli da razmišljaju o preseljenju i gledaju stanove, a iako oboje vole mir i prirodu, nisu mogli da odu na periferiju zbog poslovnih obaveza. Birali su između nekoliko nekretnina i izbor je pao na ovu, koja je bila Miličin favorit. Stan se nalazi u jednom elitnom delu Beograda, zgrada je nova, a samim tim i njihov dom — rekao je izvor.

 

 

makonda-tracker