jasno utvrđen jelovnik

Posle svake trudnoće ima poseban režim ishrane: Mirka Vasiljević u bikiniju posle 4. porođaja, a ovo je njena tajna

0

U svakoj od svojih trudnoća glumica bi dobijala po 10 kilograma, izjavila je jednom prilikom, a nakon porođaja bi se hranila na ovaj način

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić nedavno su dobili četvrto dete. Nakon Andreja, Mihajla i Andrijane, par je u maju ove godine dobio ćerku Aniku, a dok uživa sa porodicom i brine o bebi, Mirka se povukla iz javnosi i nemamo mnogo prilike da je vidimo.


Ipak, Vujadin je sada podelio jednu porodičnu fotografiju i otkrio da njegovi najmiliji uživaju u letnjim čarolijama, kao i da njegova supruga izgleda lepše nego ikada — i to u dvodelnom kupaćem kostimu!

 

Fudbaler je podelio fotografiju na Instagramu na kojoj vidimo Mirku u belom bikiniju na ivici bazena, a ona izgleda vrlo fit.

 

Mirka Vasiljević
foto: Instagram

Budući da je nedavno donela na svet četvrto dete, mnogi su se zapitali kako je glumici to pošlo za rukom, a ona je jednom prilikom otkrila kako se ponaša nakon svake od svojih trudnoća, koje drastično promene izgled svakog ženskog tela.


Kako je istakla, dan obično započinje proteinima.

 

Moj doručak nekada bude dobro kvalitetan: pa tu budu i jaja i neka šunka sa strane. Ali gledam da onda ne jedem hleb uz to — istakla je Mirka svojevremeno za Ženu.


Što se tiče ručka, on predstavlja spoj proteina životinjskog porekla i salate, dok je večera obično nešto što lakše "pada" na stomak.


Ručak uglavnom bude meso sa nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana - da kada pojedete večeru, maltene ne osetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam, osam sati uveče. Ili najbolje — idite da spavate pa ćete zavarati glad, pa ujutru, kada se probudite, može jači doručak — objasnila je tada glumica.

 


Kako je istakla u jednom intervjuu, obično je u svojim trudnoćama dobijala isti broj kilograma.


Prva trudnoća je baš bila sa 20 godina kada sam još bila devojčurak. Posle toga se već telo malo formiralo u oblik žene. Sećam se da sam u sve tri trudnoće dobila po 10 kilograma — izjavila je glumica u jednom intervjuu i objasnila da je posle prva tri porođaja imala uvek po pet kilograma viška.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Ona je, inače, ranije pričala i da trenira kada joj obaveze to dozvoljavaju, kao i da se za fitnes savete pre obraća ličnom treneru nego suprugu.


Ako ja nešto nisam sigurna vezano za ishranu ili vežbe, prvenstveno pitam svog trenera. A ako ne dobijem zadovoljavajući odgovor trenera, onda se obratim Vujadinu mada uglavnom Vujadin podrži reči trenera i onda shvatim da to tako mora — rekla je Mirka.

 

 

makonda-tracker