Oduševljena

Glumica Ketrin Hajgl otkrila tajnu: Za pet nedelja vratila sam kilažu koju sam imala pre trudnoće - evo kako!

0

Pre nešto više od godinu dana, lepa plavuša rodila je dečaka. Ponovo u ulozi majke - bila je jedna od najsrećnijih žena na planeti. Od tada, osim o svojoj porodici, dosta pažnje posvećuje sebi i svom telu, pripremajući se za naredne poslovne obaveze.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je ubrzo nakon porođaja krenula put tranformacije, pre skoro 14 meseci, Ketrin tvrdi da je "najviše posla" obavila u 5 nedelja koliko joj je fitnes program poznate instruktorke vodilja.

Znala sam da ima mišića tamo ispod stomačića, znala sam da su tu negde" komentarisala je ona oduševljeno.

Takozvani BBG izazov nudi razne vežbe u pratnji sa dobrim režimom ishrane, koje možete raditi bilo gde i bilo kada, a ujedno i negovati zdravlje. Glumica i sama priznaje - nije uopšte lako, ali dok je motivacija prisutna, nećete imati problema.

Ona je mene baš inspirisala! Malo pre mene se porodila i ovako dovela svoju figuru do savršenstva - a preda mnom je odmor, idem na more, zatim snimanje koje kreće u aprilu... Počela sam brzo nakon porođaja i sama, ali zaista sam obavila dobar posao u pet nedelja koliko pratim izazov sa 'sweat'-a. Zahvalna sam jer nisam morala brzinski da radim ovakve stvari. Zdrvlje mi je na prvom mestu, a sada i zadnjicu vraćam na svoje mesto i polako razmišljam o poslu. Imala sam vremena za sve. Ovu mamu je lepo motivisala Rejč Parsel", konstatovala je Ketrin, u nadi da će neke mame motivisati upravo ona.

 

A post shared by Katherine Heigl (@katherineheigl) on

 

makonda-tracker