(foto)

DOKAZ LJUBAVI kakvom se nije nadala: Vujadin Savić pokazao Mirki Vasiljević svoja osećanja na neočekivan način

0

Vujadin Savić i Mirka Vasiljević već godinama uživaju u vezi iz koje imaju četvoro dece, a nedavno se spekulisalo i da su se u tajnosti venčali.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Vujadin Savić je podigao veliku prašinu objavom na kojoj pored Mirkinog imena stoje dva prezimena, Vasiljević i Savić. Poznati par se nije oglašavao na ovu temu, a fudbaler je dodatno zainteresovao javnost footgrafijom ispod koje su mu svi čestitali.

 

Vujadin je proslavio 32. rođendan, a na jednom snimku sa proslave, podigao je majicu i svi su videli jedan jako zanimljiv detalj. Naime, fudbaler je istetovirao Mirkin lik na grudima, pa nije krio sreću zbog svog postupka.

 

Podsetimo, Mirka i Vujadin su zajedno još od tinejdžerskih dana, a glumica je uvek isticala da je venčanje svaki put odlođeno zbog nje jer nikad nije bio pravi momenat zbog obaveza i trudnoća. Njih dvoje imaju četvoro dece, Andreja, Mihajla, Adrijanu i Aniku.

 

Vujadin Savić
foto: Instagram/printscreen

Mirku znamo još kao devojčicu kada je glumila u filmu Mi nismo anđeli, tada je njena karijera krenula uzlaznom putanjom, a i pored dece, obaveza i života u inostranstvu ona nije zapostavila glumačku profesiju. 

 

- Od kada ja znam za svoje postojanje, kod mene je uvek sve išlo neobično i naopačke, počevši od toga da je posao našao put do mene, a ne da sam ga ja birala. Vujadin i ja kada smo počeli da se zabavljamo u samom startu došla je ta ogromna, kilometarska razdvojenost. Ja sam bila u Srbiji a on je otišao da igra sa Francuski klub "Bordo". Naša veza je već neobično krenula, tako da u tom nekom startu sve to bilo neobično i drugačije - rekla je Mirka jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker