hit!

I ona bi da zna tajnu zdrave kose Megan Markl! Engleska kraljica peva Konstraktinu pesmu (VIDEO)

0

Ako vam se čini da ovih dana baš svi pevaju pesmu "In corpore sano", koja će predstavljati Srbiju na Evroviziji, izgleda da ne grešite!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ana Đurić Konstrakta nova je predstavnica Srbije na Evroviziji — to već i brapci na grani znaju!


Reči njene pesme "In corpore sano" svima su na usnama ovih dana, a Konstrakta je jednako zaludela i Srbiju i Evropu, pa se i mi i stranci pitamo šta znače reči numere koja će nas predstavi na takmičenju za Pesmu Evrope i po ceo dan pevušimo "Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl".

 

Opšte je poznato da je pomenuta vojvotkinja od Saseksa sa suprugom princem Harijem "crna ovca" britanske kraljevske porodice jer su se odrekli funkcija viših članova i odselili se u Ameriku, a nekome je ovo bio povod da napravi duhovitu montažu.

 

Naime, na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kom vidimo kraljicu Elizabetu II, Harijevu baku, kako pevuši pomenuti stih.

 


Zvuk i pokreti usana savršeno su usklađeni, tako da bi neko lako mogao da pomisli da je Elizabeta zaista pevala Konstraktinu pesmu. Ova montaža izazvala je pravo oduševljenje na društvenim mrežama, gde se širi munjevito.

 

1 / 9 Foto: Printscreen

 

 

makonda-tracker