nije više ona stara

Tvrdila je da se PLAŠI estetskih korekcija: Jedna od omiljenih slatkica zaprepastila promenom izgleda

1

Kristin Dejvis upoznali smo kao slatkicu Šarlot Jork — ali deluje da je malo ostalo od Šarlotinog lica

foto: Lev Radin/Pacific Press/ShutterstockEditorial/Profimedia
foto: Lev Radin/Pacific Press/ShutterstockEditorial/Profimedia

Ove nedelje je u Njujorku održana premijera nastavka kultne serije "Seks i grad", pod novim nazivom "I tek tako". Glavne zvezde ove serije pojavile su se na crvenom tepihu, od Sare Džesike Parker, preko Sintije Nikson, do Kristin Dejvis.

 

 

Kim Katral, čuvena Samanta, odbila je da odglumi u nastavku, te se nije našla ni na premijeri. Tu je bio i nezaobilazni Gospodin Zverka, glumac Kris Not sa suprugom Tarom Vilson. Glumac Vili Garson, poznat po ulozi Stenforda, nedavno je preminuo, što je njegove kolege i fanove širom sveta veoma rastužilo.

 

1 / 4 Foto: Marion Curtis/StarPix for HBOmax / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Iako su se sve zvezde sredile za crveni tepih i premijeru, veliku pažnju privukla je jedna od glavnih glumica, Kristin Dejvis, koja već godinama glumi Šarlot Jork.

 

Kristin Dejvis
foto: Zuma/SplashNews.com/Splash/Profimedia

 

Mnogi su primetili da glumica izgleda drukčije nego pre, što je bilo očito i na fotografijama sa snimanja, a posebno sada kada se pojavila na crvenom tepihu. Izgleda da Kristin nije odolela čarima estetske hirurgije, ali mnogi misle da sada izgleda — neprirodno.

 

Šta je Šarlot učinila svom licu? — pitali su se neki korisnici društvenih mreža.

 

Kristin Dejvis
foto: KENA BETANCUR/AFP/Profimedia

Kristin Dejvis sada nema nijednu boru, a i usne izgledaju drugačije, zbog čega se da zaključiti da se podvrgnula injekcijama botoksa, kao i da se odlučila za filere!

 

Ne bi to ni bilo čudno da Kristin nije pre 3 godine govorila kako ne želi da se podvrgava esteteskoj hirurgiji, te da se boji igle i eventualnih komplikacija.

 

Sada je i ona promenila mišljenje!

 

 

Kristin Dejvis
foto: Lev Radin/Pacific Press/ShutterstockEditorial/Profimedia

 

makonda-tracker