iznenađujuće

Kim Katral je imala dva neobična uslova: Ne bi kročila na snimanje serije "I tek tako" da nisu ispunjena

0

Glumica Kim Katral koju je proslavila uloga Samante Džouns u seriji "Seks i grad" imala je dva zahteva.

Kim Katral će se pojaviti u drugoj sezoni serije 'I tek tako'
Kim Katral će se pojaviti u drugoj sezoni serije "I tek tako"foto: EPA/DANIEL DEME

Pre nekoliko dana, svi fanovi serije "Seks i grad" su se obradovali kada su čuli da se čuvena Samanta Džouns vraća i da će se Kim Katral pojaviti u drugoj sezoni serije "I tek tako".

 

NewYork Post je otkrio da je glumica tajno snimila kameo pojavljivanje, nakon što je zbog sukoba sa Sarom Džesikom Parker bila odsutna iz prve sezone. 

 

Međutim, kako piše Page Six, Kimino vraćanje u seriju nije došlo bez uslova, a prema izvorima, glumica je imala dva zahteva.

 

- Kim je imala dva uslova: prvi - da neće glumiti ni sa jednom drugom devojkom (misli se na Saru Džesiku Parker, Sintiju Nikson i Kristin Dejvis), a drugi nije želela da vidi tvorca serije Majkla Patrika Kinga - rekao je izvor za Page Six.

Da nisu bila ispunjena ova dva uslova, Kim Katral ne bi kročila na snimanje druge sezone serije "I tek tako".

 

Lik Samante Džouns je bio jedan od omiljenih, a reči o sukobu sa ostalim članovima serije su pokrenute kada je odvila da se vrati i glumi u trećem nastavku filma "Seks i grad" uključujući i otkriće da je Kim smatrala da ona i njene koleginice nisu dovoljno plaćene te da je Sara Džesika Parker plaćena mnogo više od njih. 

Producenti serije "I tek tako" su u seriji odsustvo Samante Džouns objasnili time što se navodno publicistkinja preselila u London i da su ona i Keri imale sukob.

 

Međutim, glumica je odlučila da se pojavi u drugoj sezoni pomenute serije. 

 

- Još uvek im je potrebna u seriji. Ali iako ovo može navesti fanove da pomisle da će se vratiti za sledeću sezonu, ona to nikada neće učiniti. Loše je tretirana, Drago mi je što je postala heroj… Siguran sam da je bilo potrebno mnogo pregovaranja da bi se pojavila - rekao je izvor za Page Six.

 

makonda-tracker