gledaćemo ih u nastavku

Čuvena Samanta se vraća u seriju "Seks i grad": Kim Katral je ovog puta imala jasnu poruku za Saru Džesiku Parker

0

Čuvena Samanta će ipak biti deo nastavka kultne serije "Seks i grad"

Samanta se ponovo vraća u Seks i grad
Samanta se ponovo vraća u Seks i gradfoto: EPA / DANIEL DEME

Glumica koju je ceo svet upamtio po ulozi nestašne Samante, Kim Katral u seriji koja je osvojila srca svetske publike "Seks i grad", Kim Katral ponovo će biti deo ovog kultnog projekta. 

 

Kim Katral je u proteklih nekoliko godina imala nesuglasice sa glavnom junakinjom serije Sarom Džesikom Parker, pa je jednom prilikm čak izjavila  i da ona "nikada nije tražila da bude deo ekipe" u nastavku serije. 

 

Ipak, svi dobro znamo da serija ne bi bila ono što jeste da Kim nije u njoj, pa je tako nedavno Maks potvrdio za Pipl da će se 66-godišnja glumica pojaviti u drugoj sezoni serije "I samo tako".

 

 

U nastavku kultne serije, Ketrolin lik će navodno razgovarati sa Keri Bredšo (Sara Džesika Parker) telefonom. Prema Varietiju, Katral je snimila svoju scenu 22. marta u Njujorku "bez da se nije videla ili razgovarala sa zvezdama serije", uključujući i Saru Džesiku Parkera, Sintiju Nikson i Kristin Dejvis.

 

Mediji pišu da ona čak nije komunicirala ni sa tvorcem serije Majklom Patrikom Kingom, jer je poznato da je i sa njim bila u konfliktu. 

 

Iako bi njeno pojavljivanje moglo biti iznenađenje, King je prošlog juna rekao za Varieti da će Samata biti deo predstojeće sezone, čija premijera je 22. juna. Kada su ga nedavno pitali da li će se lik Samante ponovo pojaviti u sezoni 2, King je odgovorio: „Da !"

 

Kim Katral će ipak biti deo druge sezone serije 'Seks i grad'
Kim Katral će ipak biti deo druge sezone serije "Seks i grad"foto: Profimedia

 

King (68) je oklevao da podeli više informacija o predstojećoj sezoni.

 

- Sve je sada tako novo, jedno od mojih novih pravila je, ne pričaj stvari dok ne postanu stvarne - objasnio je tada, pa je dodao: 

 

- Moj cilj je da spojim sve likove u seriji, tako da ne budu na odvojenim mestima.

 

Samanta je nakon što se sukobila sa kolegama u više navrata komentarisala snimanje nove sezone serije.

 

- Serija je u suštini treći film. Toliko je bilo kreativno - rekla je prošle godine za Varieti.

 

Devojke iz serije Seks i grad ponovo na okupu u drugoj sezoni
Devojke iz serije Seks i grad ponovo na okupu u drugoj sezonifoto: Profimedia

 

- Nikada mi niko nije tražilo da budem deo novog projekta. Jasno sam iznela svoja osećanja po tom pitanju, a za nastavak serije sam saznala, kao i svi drugi - na društvenim mrežama - bila je pomalo ljuta tada Kim.

 

Parkerova (58) je takođe potvrdila u podkastu "The Hollivood Reporter's Avards Chatter" u junu 2022. da "nisu tražili" Katral da se vrati.

 

- Jasno je stavila do znanja da to nije nešto čime želi da se bavi, i da se više nije pored nas osećala prijatno, pa nam nije palo na pamet da je zovemo.  Morate saslušati nekoga, a ako javno priča o nečemu i kaže da ne želi da bude na nekom mestu, treba poslušati njihove želje - rekla je Sara jednom prilikom.

 

Kim Katral će se ponovo pojaviti u seriji Seks i grad
Kim Katral će se ponovo pojaviti u seriji Seks i gradfoto: Profimedia

 

2017. godine Katral je otvoreno izjavila da "nikada nije bila prijateljica" ni sa jednim od svojih bivših kolega iz čuvene serije. 


- Ovde zaista prepuštam zadatak ljudima iz "Seksa i grada", a posebno Sari Džesiki Parker - rekla je Pirsu Morganu za Life Stories, za Dejli mejl.

 

- Mislim da je mogla biti ljubaznija. Zaista mislim da je mogla biti ljubaznija. Ne znam šta je njen problem - dodala je Kim.

 

 

makonda-tracker