omaž likovima

Keri kao princeza, Miranda spremna da pokori svet: Zvezde serije "Seks i grad" ponovo zajedno na crvenom tepihu

0

Sve su tu... samo Samante nema! Svi ostali članovi ekipe koja stoji iza serije "Seks i grad" i njenog nastavka, osim Kim Katral, okupili su se na jednom mestu

foto: Marion Curtis/StarPix for HBOmax / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Marion Curtis/StarPix for HBOmax / Shutterstock Editorial / Profimedia

U Njujorku je juče predstavljen nastavak kultne serije "Seks i grad", nazvan "...And Just Like That", nakon višegodišnjeg iščekivanja.


Crvenim tepihom prošetale su glavne zvezde ovog serijala, osim glumice Kim Katral, koja nas je oduševljavala kao Samanta i koja nije želela da učestvuje u ovom projektu.


Sara Džesika Parker pojavila se u izdanju dostojnom Keri Bredšo — elegantnoj toaleti s potpisom modne kuće Oscar de la Renta, kakvoj njena junakinja sigurno ne bi rekla "ne". U pitanju je siva haljina balskog kroja i midi dužine, koju je upotpunila svetslosivim plaštom, a poseban detalj je umetnut komad svetloroze tila, uz koji je glumica ponela pink salonke iz svoje kolekcije Duchess. Ona je pred okupljenima prodefilovala u društvu supruga i čuvenog glumca Metjua Broderika i sina Džejmsa, ali ne bi Keri bila Keri da nije u jednom momentu pozirala zagrljena s Krisom Notom, njenim Zverkom iz serije.

 

1 / 5 Foto: Marion Curtis/StarPix for HBOmax / Shutterstock Editorial / Profimedia


Sintija Nikson je, s druge strane, odabrala monohromatski stajling u kom lako možemo da zamislimo Mirandu. Ona je ponela mantil-haljinu maksi dužine u nijansi mandarine, a tu su i čizme od prevrnute kože u narandžastoj boji.


Kristin Dejvis je odabrala klasičnu eleganciju i haljinu u stilu njene junakinje Šarlot — romantičnu toaletu sa šlepom i naborimau obliku cvetova koja ističe figuru.


Svaka je dala omaž liku koji glumi i svaka je briljirala, zar ne?

 

 

makonda-tracker