emotivna ispovest

Deki Pantelić: Najteže mi je padalo razmišljanje o tome kako možda neću dočekati da odvedem ćerku pred oltar (FOTO)

0
Harizmatični voditelj Dejan Pantelić (46), poznat po svom vedrom duhu ali ispecifičnom načinu vođenja kvizova, iznenadio je javnost odlukom da s Radio-televizije Srbije pređe na TV Prva. Iako to od njega zahteva mnogo veće angažovanje i odsustvo, on ističe da, kao i uvek, ima veliku podršku supruge Mione (38), koja mu je bila najveći oslonac i kada se pre pet godina uhvatio u koštac s teškim oboljenjem krajnika.

 

foto: Aleksandar Krstović, Nebojša Babić

 

- Nakon mnogo godina odricanja od nekih sportova, sada sam počeo malo da igram fudbal s drugarima. Takođe i skijam, evo već drugu sezonu vrlo uspešno. Ali moja vikendica je mesto gde se najviše trošim i ujedno uživam. Zaista ne postoji nikakav vid ograničenja, najbitnije je da se ne zamaram preterano.

 

Kako se sada osećate?

 

- Posle dužeg vremena dobro se osećam.

 

Izjavili ste da ćete tek pet godina posle operacije moći da odahnete jer ćete tada biti potpuno sigurni da se bolest neće vratiti.

 

- Teško je opustiti se i nastaviti gde si stao posle problema kroz koji sam ja prošao. Mogu da kažem da sam ja ipak uspeo u tome, međutim život je jedna EKG amplituda koja ide čas gore čas dole, pusti vas da se uljuljkate, a onda vas opomene da od toga nema ništa.


Priča kakve nema ni na filmu: Deki Pantelić krenuo u Nemačku na lečenje, a doživeo sudbinski susret

 

Svestan sam da ću do kraja života ići na kontrole i dosađivati mojim lekarima na konstantnim pregledima, ali to je moj život i nije mi problem.

 

Kažu da ljudi koji se nađu u situaciji u kojoj ste vi bili, prvo pomisle na svoju decu. Koje su bile vaše prve misli?

 

- Najteže mi je padalo razmišljanje o tome kako možda neću dočekati da odvedem ćerku pred oltar ili neću imati vremena da sina naučim da igra fudbal. Međutim, najbitnije je da vas porodica ne doživljava kao bolesnika i da vas ne žali, u suprotnom od ozdravljenja nema ništa.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker