ISPOVEST O SMRTI MUŽA I ĆERKE, BORBI S KANCEROM I PROFESIONALNIM IZAZOVIMA

Eva Ras: Kancer se ne može pobediti

1
Glumica, slikarka i književnica otvoreno govori o novom filmu u kojem ima eksplicitne scene s mladim kolegom, osvrće se na bolne trenutke iz prošlosti kada je ostala bez najmilijih, ali i otkriva kakvo je njeno zdravstveno stanje
foto: Marko Poplašen, Story press

Story: Za kadrove eksplicitnih scena ipak treba imati hrabrost?
- Mi smo se beskrajno smejali jer sam 50 i više godina starija
od njega. Sama situacija da se baba loži da vodi ljubav veoma je zabavna. Snimali smo komediju i lovili smo samo smeh i komiku.
 

Story: Jeste li sebe ikada doživljavali kao seksepilnu ženu?
- Užasavam se svojih vršnjakinja koje umišljaju da su još ribe. Više nisam ni žensko, a kamoli jebozovna i zato sam i bila pogodna
da igram pohotnu babu koja se ne pravi mlađa nego što jeste. Režija je išla na to da je ona starica koja iznenada pomahnita jer su je navukli na afrodizijak.
 

Story: Čini se da nikada niste imali barijere kada je reč o slobodi pred kamerama?
- U komediji je sve dozvoljeno osim neukusa, što nikada nisam podržavala. Svaka moja uloga može da podnese sve moguće umetničke analize i nikada nisam imala razloga da se postidim.

 

Story: Koji je vaš najveći izazov u karijeri?
- Najteže mi je palo kad sam bila rijaliti zvezda. Ne znam kako sam to preživela, svakome ko uđe u takve programe dala bih orden. Istini za volju, kad sam učestvovala pre šest godina, bila je to sasvim nevina igra koja je intelektualce već tada bacala u očaj, a ove godine zamalo da Milomira Marića strefi infarkt, mada je on provodio tek nekoliko sati nedeljno s pravim učesnicima rijalitija.

 

Story: Jeste li se nekada kajali zbog odluka koje ste doneli?
- Nisam nikada imala vremena da se kajem. Život juri kao na mlazni pogon, što bi rekao pisac Milovan Vitezović. Uloge i
udarci smenjuju se munjevitom brzinom, nema se kad kajati. Volim
sve što sam doživela, zahvalna sam svevišnjem i na lepim i na tragičnim momentima koje mi je udelio, što me nije zaboravio. Imao me je u vidu, ispunio je moj život i lepotama i tugom.


Nastavak intervjua i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

makonda-tracker