nije bilo lako

Životna priča Ane Sević daleko je od bajke: Oca nije poznavala 20 godina, majka ju je gajila daleko od rodnog grada

1

Iako smo navikli da od javnosti ništa ne krije, Ana o ocu nikada rado nije govorila 

ŽIVOTNA PRIČA ANE SEVIĆ NIJE BILA BAJKA
ŽIVOTNA PRIČA ANE SEVIĆ NIJE BILA BAJKA foto: Damir Dervišagić

Pevačica Ana Sević postigla je ogroman uspeh nakon čuvenog muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

 

Počela je naporno da radi i taj trud se isplatio, honorari su rasli, uplovila je u jedan, potom u drugi brak i za njen sadašnji život mnogi kažu da je kao iz bajke.

 

Ipak, nije oduvek sve bilo tako lepo i slatko. Anu je od rođenja sama gajila majka Danijela, koja je kao veoma mlada ostala trudna, a onda bila izložena komentarima kakvi se često sreću u manjim sredinama.

Sve to joj je teško padalo, pa je odlučila da spakuje kofere i sa svojom ćerkicom krene put Beograda, gde je započela novi život. O ocu Ane retko kada je želela da govori, dete je raslo, ona se ponovo udala i ostavila prošlost u prošlosti.

 

Prema pisanju Blica, kada je Ana počela da se takmiči u pomenutom takmičenju pojavio se i njen biološki otac Vidan i tada je pevačica ostvarila kontakt sa njim.

U to vreme on je kao i njena majka imao drugu porodicu, a Ana je imala polusestru Maju, s kojom  je od prvog dana bila u dobrim odnosima. Otac i ćerka su se trudili da prevaziđu sve probleme i danas su u dobrim odnosima.

 

- Ana i njen otac Vidan se dvadeset godina nisu ni poznavali, niti su imali ikakav kontakt. Njena majka je kao mlada za trudnela s Vidanom i još dok je Ana bila beba, njih dve su se preselile u prestonicu. Pričalo se da je to dete Vidanova, ali niko ništa nije mogao da potvrdi, jer je to bila samo usputna veza i vremenom se sve zataškalo. Danijelu su mnogi krivili što će joj dete rasti bez oca, zato je ona odlučila da se brže-bolje udalji od svega. Otpočela je novi život u Beogradu i uskoro se udala – pričao je svojevremeno izvor blizak porodici Ane Sević, prenosi Blic.

 

Bonus video:

Ana Sević kod bivšeg muža sa sadašnjim suprugom na slavi 

 

makonda-tracker