u iščekivanju

Ko će voditi "Zvezde Granda" umesto Sanje Kužet? Ove voditeljke su u opticaju, a sve ih dobro znate

2

Sanja Kužet otišla je na trudničko bolovanje, pa se nameće pitanje koja koleginica će je zameniti na mestu voditeljke.

Emisija Zvezde Granda dobija novu voditeljku jer je Sanja Kužet otišla na trudničko bolovanje
Emisija Zvezde Granda dobija novu voditeljku jer je Sanja Kužet otišla na trudničko bolovanjefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka „Zvezda Granda“ Sanja Kužet je u drugom stanju, zbog čega je otišla na trudničko bolovanje.

 

Čim se ova vest pročula u javnosti, ljubitelji emisije pitali su se ko bi mogao da dođe na njeno mesto.

 

I dalje se spekuliše ko će biti nova voditeljka koja će zameniti Sanju i zajedno sa Vojom Nedeljkovićem voditi ovaj šou. U medijima se šuškalo da će nova voditeljka „Zvezda Granda“ biti Bojana Lazić, ali čelnici „Granda“ to nisu potvrdili

 

Mnogi očekuju da će Saša Popović da vrati Sanju Ćulibrk, koja je svojevremeno menjala Sanju Kužet kada je bila u drugom stanju, ali se niko se do sad nije oglasio, piše Grand.

 

Sanja je nedavno za Grand govorila o učešću u ovom šou-programu.

 

– Naravno da se sećam tog divnog perioda. Iako je prošlo, sada već šest godina, to iskustvo se ne zaboravlja. Kao juče se sećam poziva direktora Grand televizije Gorana Šljivića, ali i moje reakcije kada me je pitao da ja vodim „Zvezde Granda“. „Molim, šta ću vam ja?!“, sećam se da sam mu to odgovorila, onako na prvu loptu. Zaista sam bila šokirana, ali i prijatno iznenađena. Bila sam svesna da dobro radim svoj posao, ali voditi najgledaniji muzički program u regionu nije mala stvar –  prisetila se Ćulibrkova za Grand.

 

Sanja Ćulibrk je vodila emisiju dok je Sanja Kužet bila na prethodnom trudničkom bolovanju
Sanja Ćulibrk je vodila emisiju dok je Sanja Kužet bila na prethodnom trudničkom bolovanjufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Na Grandovom portalu objavljena je anketa, sa pitanjem koja od ponuđenih šest voditeljki bi bila najbolja zamena za Sanju. S tim u vezi, vrlo je moguće da će jedna od njih i "zauzeti" to mesto, te da se opipava puls publike i glas naroda.

 

Prva na spisku je Sanja Ćulibrk, jedna od Grandovih voditeljki koja je već jednom i menjala Sanju Kužet, a tu su i Ana Sević, Ena Popov, Dragana Katić, Bojana Lazić, Jovana Jeremić.

 

Bonus video

SAŠA POPOVIĆ OTKRIO TAJNU USPEHA GRANDA: Znao sam da će BAŠ ONE privući gledaoce!

 

makonda-tracker