prefinjeno i ekstravagantno

Skupocenu TORBICU niko nije primetio, svi su gledali u nju: Ana Sević u NAJMOĆNIJOJ MINI SUKNJI koja nema konkurenciju

0

Lepa pevačica veoma dobro zna kako da se obuče tako da pokupi sve poglede i izazove brojne uzdahe 

STAJLING ANE SEVIĆ ZAPALIO BEOGRAD
STAJLING ANE SEVIĆ ZAPALIO BEOGRAD foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pevačica Ana Sević često zna da privuče pažnju medija, ali i kolega i koleginica svojim veoma ekskluzivnim i skupim odevnim kombinacijama.

 

Poznato je da je pasionirani ljubitelj skupih tašni i da ne propušta priliku da svaku koju ima u svojoj kolekciji prikaže na što bolji način.

 

Večeras je ona u društvu supruga blistala na promociji novog albuma svog kolege Mirze Selimovića gde je još jednom uspela da oduševi sve savršenim stajlingom i komadima u koje nećete moći da prestanete da gledate. 

 

 

Ovog puta izbor je pao na naizgled jednostavnu, ali veoma efektnu kombinaciju, kožnu mini suknju, koja je komad koji se nosio pre 40 i 50 godina, pa podjednako je popularan i danas. 

 

Uz nju lepa Ana je iskombinovala sa jednostavom crnom rolkom i sakoom koji je bio gotovo iste dužine kao i suknja. Ipak, ono što su svi ljubitelji mode primetili jeste njena skupocena torba.

 

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

 

U pitanju je Fendi first, ali nije najjasnije da li je small (2.712 €) ili medium (3.145 €) u braon boji, koja je san mnogih trendseterki i žena koje vole da budu obučene po poslednjoj modi.

 

Torbica pod nazivom First  je po dizajnu veoma slična klasičnim klač (clutch) torbicama. Inače, klač otvor torbice izgleda kao slovo F.

Torba je meka, a dostupna je u izradi od više različitih vrsta kože.

 

 

Ovo je delo dizajnera Kima Džounsa, a već sad je osvojila brojne svetski poznate dame i infleunserke. Samim tim, prilično je izvesno da će ova torba i njene kopije i kod nas naći vojsku obožavateljki i vlasnica.

 

Torbe često predstavljaju način da žena prikaže svoju moć i platežni status, a čini se da Ana baš ne štedi kada su oblačenje, cipele i torbe u pitanju. Na promociju je sa njom došao i njen suprug, koji je Anina najveća podrška kako u privatnom životu tako i u poslu. 

 

Bonus video:

Šta Mirza kaže o novom albumu

 

makonda-tracker