novi početak

Novu voditeljku "Zvezda Granda" odlično znate! Napustila je pevanje, posvetila se velikoj porodici, a sada se VRAĆA

0

Šarmantna "džepna Venera" privukla je pažnju publike i kao pevačica i kao voditeljka, a sada se vraća ovom drugom poslu

Sanja Kužet već godinama uspešno vodi 'Zvezde Granda'
Sanja Kužet već godinama uspešno vodi "Zvezde Granda"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Sanja Kužet trenutno je u drugom stanju i čeka svoje treće dete, a paralelno s ovom vešću objavljeno je da ona odlazi na trudničko odsustvo.


Već neko vreme publika se pita ko bi mogao da zameni jednu od najharizmatičnijih dama na našim malim ekranima, a Blic sada piše da je u pitanju nekadašnja pevačica i voditeljka Ana Sević.


Ona iza sebe ima televizijsko iskustvo, budući da je uspešno vodila projekat "Neki novi klinci" s kolegom Milanom Mitrovićem.

Ana Sević bila je zastupljena u medijima i nakon povlačenja s javne scene
Ana Sević bila je zastupljena u medijima i nakon povlačenja s javne scenefoto: Antonio Ahel/ATA Images

Dugo se razmišljalo ko bi mogao da da zameni Sanju Kužet i bilo je nekoliko dama u opticaju. Međutim, odluka je pala na Anu Sević. Ona se pokazala kao dobar izbor, a njen privatan život takođe privlači pažnju javnosti, pa je Ana uvek prisutna u medijima – kaže za pomenuti portal anonimni izvor.

Karijera Ane Sević


Ana Sević je, inače, karijeru počela upravo u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Kako je ispričala jednom prilikom, ona radila kancelarijski posao i bila vrlo nesrećna, a tajno je odlazila na časove pevanja i prijavila se za popularni šou u nadi da će promeniti svoj život.

 


Volim da sama pogrešim ili da sama izaberem taj pravi put. Kada sam krenula da pratim svoje snove i ono što volim shvatila sam to, kada sam napustila posao koji sam radila pet godina, kancelarijski posao gde sam vodila firmu, plačući sam išla na posao, imala sam fantastičnu platu, ja sam bila nesrećna do srži. Krišom sam otišla na audiciju, krišom na časove pevanja kod Aleksandre Radović da niko nije znao, i samo sam rekla 'ja ću se baviti pevanjem' i od tog trenutka sam srećna – prisetila se jednom prilikom Ana.

 

Snimila je pet uspešnih singlova, učestvovala na Grand festivalu, ali nije nastavila da se bavi muzikom.

 

Ana Sević sa suprugom Danielom Nedeljkovićem
Ana Sević sa suprugom Danielom Nedeljkovićemfoto: M.M./ATAImages

Nakon što je skrenula na sebe pažnju publike, Anin život je, međutim, krenuo u drugom smeru. Najpre se udala za koelgu Darka Lazića i posvetila se vaspitavanju njihove ćerke Lorene, a potom je s drugim suprugom Danielom Nedeljkovićem dobila ćerku Senu i sina Simeona.

 

BONUS VIDEO

Voditeljka Dragana Katić o odnosu sa direktorom Grand produkcije

 

makonda-tracker