pravo u metu

CRVENO, efektno & wow! Ana Sević prvim stajlingom za snimanje "Zvezda Granda" dokazala da je dostojna zamena Sanje Kužet

0

Ana Sević se na snimanju "Zvezda Granda" pojavila u spektakularnom izdanju.

Ana Sević je nova voditeljka 'Zvezdaa Granda'
Ana Sević je nova voditeljka "Zvezdaa Granda"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica i voditeljka Ana Sević od sada je nova voditeljka emisije "Zvezde Granda", s obzirom na to da se njena koleginica Sanja Kužet povukla s te pozicije jer je otišla na trudničko bolovanje, s obzirom na to da čeka svoje treće dete.

 

Ana, koja i sama ima troje dece, iza sebe ima televizijsko iskustvo, budući da je uspešno vodila projekat "Neki novi klinci" s kolegom Milanom Mitrovićem, a svoju karijeru na estradi započela je upravo učešćem u "Zvezdama Granda", dok je njen prvi muž Darko Lazić takođe bio deo ovog takmičenja.

 

Ana se pojavila na snimanju emisije prvi put u svojstvu voditeljke, pa opčinila Beograd.

Ona je za ovu važnu priliku ponela superefektnu crvenu haljinu, "da sluti na radost", s dubokim izrezim koji otkriva jednu nogu, blago oblikuje dekolte i ističe Aninu vitku figuru. Uz nju je ponela bež cipele s platformom i čoker-ogrlicu, dok je kosu stilizovala u blage holivudske lokne.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Svakako je postigla željeni wow efekat!

 

Inače, već neko vreme se šuškalo da će baš Ana biti ta koja će zameniti Sanju.

 

Dugo se razmišljalo ko bi mogao da da zameni Sanju Kužet i bilo je nekoliko dama u opticaju. Međutim, odluka je pala na Anu Sević. Ona se pokazala kao dobar izbor, a njen privatan život takođe privlači pažnju javnosti, pa je Ana uvek prisutna u medijima – kaže za Blic anonimni izvor.

 

Ana Sević zablistala je u crvenoj haljini na prvom snimanju 'Zvezda Granda'
Ana Sević zablistala je u crvenoj haljini na prvom snimanju "Zvezda Granda"foto: Antonio Ahel/ATAImages

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

SAŠA POPOVIĆ MI JE REKAO DA IZGLEDAM KAO KVOČKA! Voditeljka Dragana Katić progovorila o odnosu sa direktorom Grand produkcije

 

makonda-tracker