wow

Asimetrični komadić magije: "Golu haljinu" u kojoj je Ana Sević ušla u 2024. jednostavno morate da vidite

0

Popularna pevačica dočekala je Novu godinu na nastupu svoje drage koleginice i još jednom pokazala zašto privlači pažnju stilom u svakoj prilici

Ana Sević provela je doček Nove godine na nastupu Aleksandre Prijović
Ana Sević provela je doček Nove godine na nastupu Aleksandre Prijovićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Ana Sević spada u najveće poznate fanove Aleksandre Prijović, a nakon što je nedavno uživala u njenom koncertu u beogradsko Štark areni, sada je rešila da baš uz Prijine pesme zakorači u 2024. godinu.


Pevačica i voditeljka, koja već neko vreme uživa u skladnom porodičnom životu, za doček Nove godine je sa suprugom Danielom Nedeljkovićem rezervisala mesto u Sava Centru, gde je nastupila popularna Prija, a ponovo je oduševila stilom.


Ana, poznata kao dama koja ne štedi kada je reč o modi i kada želi da ostavi poseban utisak, i ovog puta je bila veoma elegantna, a njena toaleta je komad koji bez sumnje može poslužiti kao inspiracija za svečane prilike.

Ona je za ulazak u narednu godinu odabrala interesantnu verziju tzv. gole haljine, odnosno modela od poluprovidnog materijala koji ima postavu u boji kože, pa ne otkriva previše.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Ana Sević se opredelila za asimetričan model, koji otkriva jedno rame, nabran je, sveden i vrlo otmen.


Od kolena se ova kreacija širi u sirena-kroj i pada sve do poda, što joj daje još glamurozniju notu, a pevačica je sve dodatno istakla time što je haljina ostala u prvom planu – kosa je podeljena na razdeljak i puštena da ravno pada niz leđa, a nakit i šminka su nenapadni i jednostavni.

 

'Gola haljina' Ane Sević na dočeku Nove godine u Sava Centru, na nastupu Aleksandre Prijović
"Gola haljina" Ane Sević na dočeku Nove godine u Sava Centru, na nastupu Aleksandre Prijovićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Uz takvu toaletu, svaki upadljiviji detalj je suvišan, zar ne?

 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Izjava Aleksandra Prijović na dočeku

 

makonda-tracker