foto

JEDAN JE OD NAJUSPEŠNIJIH SRBA NA SVETU: Znate li ko je bivši izabranik Kaline Kovačević?

5


Lepa glumica sa poznatim naučnikom pre dve godine dobila je ćerku Aniku

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumica Kalina Kovačević, koja spada u najcenjenije u njenoj generaciji, a nadaleko je poznata i po lepoti, nedavno je tokom gostovanja u jednoj emisiji otvoreno govorila o krahu ljubavi sa Vladimirom Rekovićem, sa kojim je pre dve godine dobila ćerku Aniku, a detalji o njenom bivšem izabraniku malo su poznati javnosti.

 

Naime, u pitanju je jedan od najuspešnijih domaćih naučnika, koji je zaposlen na švajcarskom Institutu CERN, a mediji su pre nekoliko godina pisali da živi i radi na relaciji Švajcarska-Srbija.

 


On je rođen u Priboju, ali je živeo i u Užicu, na više mesta u Sjedinjenim Američkim Državama, dok je doktorirao na Univerzitertu u Novom Meksiku. Oblast njegovog interesovanja je fizika visokih energija, a veoma je istaknut stručnjak na ovom polju.

 

Vladimir Reković, Dr Vladimir Reković
foto: Youtube Printscreen

Par je pre dve godine dobio ćerku Aniku, koja je rođena prevremeno, kao i Miona, Kalinina ćerka iz prvog braka.


S obzirom na to da sam osoba koja se bavi sportom, ne pijem, ne pušim, veoma je teško reći da je postojao neki uzrok... Baš vodim računa o sebi i svom telu, ali nekako sa porođajima nemam sreće. Ali i dalje imam osmeh na licu. Ne dam se — istakla je jednom prilikom Kalina.


Kao i glumica, i njen bivši izabranik ima jedno dete iz prethodnog braka, a kao i Kalina, ni on se u javnosti ne pojavljuje kada za to nema preke potrebe i govori kroz svoj posao.
 

 

makonda-tracker