nije mogao da veruje

Pozvao ga je ― i ODAO MAJKU! Godinama kasnije, Kevin Kostner je od princa Vilijama saznao Dajaninu NEVEROVATNU TAJNU

0

Princ Vilijam je Kevinu Kostneru otkrio detalje o svojoj majci koje glumac nije ni slutio ranije dok se družio s njom.

Princezi Dajani dopadao se Kevin Kostner
Princezi Dajani dopadao se Kevin Kostnerfoto: Arthur Edwards / News Licensing / Profimedia

Glumac Kevin Kostner imao je prijateljski i lep odnos sa Dajanom, princezom od Velsa, a da je tu možda bilo i više od samog prijateljstva odao je upravo princ Vilijam, njen sin.

 

Kostner je sreo Dajanu da bi se dogovorili oko potencijalne uloge u nastavku filma "Telohranitelj", koji se nikada nije realizovao. Ipak, njihovo prijateljstvo nikada nije "prešlo granicu", a princ Vilijam lično mu je otkrio da je njegova mama imala simpatiju prema glumcu.

 

Oko 15 godina kasnije... Imao sam preslatku konverzaciju sa princem Vilijamom. Desilo se da sam bio u Engleskoj i dobio poruku da bi princ voleo da razgovara sa mnom ― ispričao je Kostner za People.

 

Kostner se susreo s Vilijamom i nikoga više nije bilo u prostoriji.

 

Seli smo, rukovali se i prvo što mi je rekao jeste: Znate, mojoj majci ste se dopadali...

 

Kostner je bio u čudu što je Dajana imala osećanja prema njemu, a iako je s Vilijamom razgovarao oko pola sata, tvrdi da "nikada neće otkriti o čemu su pričali".

 

Kevin Kostner nije mogao da veruje da se sviđao Dajani
Kevin Kostner nije mogao da veruje da se sviđao Dajanifoto: EPA-EFE/ANDRE PAIN

― Bilo je slatko to sa Dajanom. Razgovarali smo i rastali se, ali nikada nismo nastavili da se dopisujemo i slično. Ipak, imam divne uspomene na to kakva je bila, kako mi je prišla i o čemu smo pričali ― kaže Kostner.

 

Ledi Dajana je imala simpatije prema proslavljenom glumcu
Ledi Dajana je imala simpatije prema proslavljenom glumcufoto: HUSSEIN ANWAR / Sipa Press / Profimedia

Zapravo, s Dajanom ga je upoznala vojvotkinja Sara Ferguson, koja je bila veoma opuštena tom prilikom, a on joj je zahvalan na tome.

 

Oni nisu jedini članovi kraljevske porodice koji su se upoznali s Kostnerom, već je to učinio i princ Hari prošlog septembra, zajedno sa suprugom Megan Markl.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Pevač priznao koja glumica mu je bila simpatija

 

makonda-tracker