nadmašio i tatu

Iza njegovog imena je simpatična priča: Kevin Kostner u Kanu s najmlađim sinom, a svi su primetili isti detalj

0

Proslavljeni glumac ponosni je otac sedmoro dece, a danas mu na Kanskom festivalu pravi najmlađi od sinova, koji nije tu slučajno...

Kevin Kostner na 77. Kanskom festivalu
Kevin Kostner na 77. Kanskom festivalufoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Holivudski glumac Kevin Kostner predstavlja danas na 77. Kanskom festivalu svoj novi film – "Horizont: Američka saga", vestern koji je i režirao uz to što igra glavnu mušku ulogu.


Njegov lik u ovom ostvarenju zove se Hejz Elison, a upravo je Hejz ime njegovog najmlađeg sina, koji je s tatom prisustvovao fotografisanju povodom predstojeće kanske premijere.


Ponosni glumac pozirao je sa svojim 15-godišnjim sinom, a obojica su nosila bela odela. Dok je Kevin odabrao klasičnu košulju, njegov naslednik obukao je svetloplavu majicu, a svi su primetili da je on već viši od oca, koji je visok 185 centimetara, pa će verovatno izrasti u veoma visokog muškarca.

1 / 7 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Hejz, inače, nije s tatom u Kanu samo da bi mu pravio društvo, već je to njegov debi na filmu, jer igra malu ulogu. U pitanju je veoma značajan projekat za Kevina Kostnera, pošto je još kasnih osamdesetih počeo da radi na ovom filmu.


Nazvao sam ga po liku koji igram u ovome – rekao je glumac nedavno za ET. – Nazvao sam Hejza po ovom liku. Gledam ga kako raste i pomislio sam: "Čoveče, bolje da počnem već jednom i sninim taj film".

 

Kevin Kostner i njegov najmlađi sin Hejz Kostner na 77. Kanskom festivalu
Kevin Kostner i njegov najmlađi sin Hejz Kostner na 77. Kanskom festivalufoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Kostner ima sedmoro dece, a Hejz je srednje od troje koje je dobio s Kristin Baumgartner, od koje se nedavno razveo u prilično burnoj i medijski propraćenoj parnici.

 

Tokom 20 godina braka, par je dobio sinove Kejdena i Hejza (17) i ćerku Grejs (13), a Kevin je pre toga postao otac Lijam (26), Džoa (36), Lili (37) i Eni Kostner (40).

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kanski festival 2023. godine

 

makonda-tracker