nastavlja dalje

Samo što je rekao da se razvodi – grli "novu devojku": Brat princeze Dajane uhvaćen u situaciji s poznatom damom

0

Nekoliko dana nakon što je rekao da je "neizmerno tužan" zbog kraha svog trećeg braka, Čarls Spenser je primećen u Londonu u interesantnom društvu.

Čarls Spenser pre nekoliko dana je saopštio da se razvodi
Čarls Spenser pre nekoliko dana je saopštio da se razvodifoto: TOPSTAR-WJ IMAGES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Erl Čarls Spenser (60), brat pokojne princeze Dajane i ujak prinčeva Vilijama i Harija, nedavno je stavio tačku na treći brak, ali nastavlja dalje sa svojim uzbudljivim ljubavnim životom.


Pre samo nekoliko dana, erl Spenser je saopštio da se razveo od treće supruge Karen Spenser, a već juče je u Londonu viđen u društvu ugledne norveške arheološkinje i voditeljke podkasta dr Ket Jarman.


Ovaj aristokrata i Ket, koja je rastavljena od svog supruga, bili su u publici na izvođenju mjuzikla "The Book of Mormon", a erl Spenser je fotografisan dok je držao ruku prebačenu preko leđa dr Jarman, što je podstaklo engleske medije da je već nazivaju njegovom devojkom.

 

Čarls Spenser i dr Ket Jarman nekoliko dana nakon što je saopštio da se razvodi
Čarls Spenser i dr Ket Jarman nekoliko dana nakon što je saopštio da se razvodifoto: TOPSTAR-WJ IMAGES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Par je izgledao veoma opušteno i sve vreme su se osmehivali i ćaskali ispred pozorišta na londonskom Vest endu.


Razvod brata princeze Dajane


Podsetimo, pre samo nekoliko dana Čarls Spenser je saopštio da se rastaje od treće supruge Karen i istakao da je tužan.


To je neizmerno tužno – rekao je erl za The Mail on Sunday. Hoću samo da se posvetim svojoj deci i unucima, a Karen želim svu sreću u budućnosti.

 


Međutim, očito je bro našao način da se uteši, a list za koji je govorio sada javlja da je Čarls Spenser "na početku veze" s dr Ket Jarman, s kojom je u februaru 2023. pokrenuo podkast "Rabbit Hole Detective".

 

Čarls Spenser i dr Ket Jarman nekoliko dana nakon što je saopštio da se razvodi
Čarls Spenser i dr Ket Jarman nekoliko dana nakon što je saopštio da se razvodifoto: TOPSTAR-WJ IMAGES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Oni se u svakoj epizodi bave istraživanjem interesantnih istorijskih tema, a Ket je još u novembru 2021. na Instagramu pričala o tome kako sprema saradnju sa Spenserom i da jedva čeka da predstave svetu svoj projekat.


Ona je ugledna arheološkinja, specijalizovana za vikinge, naročito za značajne žene iz istorije i predvodila je iskopavanja na više važnih lokaliteta širom sveta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Cat Jarman (@catjarman)

 

 

 

makonda-tracker