ovo niste znali

"Ljubljenje zadnjice" i cveće do plafona Palate: Prošlost Donalda Trampa i princeze Dajane puna je JEZIVIH DETALJA

0

Pokojna princeza Dajana iskoristila je baš tu reč – "jeziv" – kada je sa svojom prijateljicom i poznatom novinarkom pričala o pokušajima američkog biznismena da je zavede

Princeza Dajana bila je najpraćenija žena devedesetih
Princeza Dajana bila je najpraćenija žena devedesetihfoto: EPA/ARMANDO ARORIZO, EPA-EFE/Paul Vicente

Nekadašnji predsednik Amerike Donald Tramp prošle je nedelje proglašen krivim i u jeku nove predizborne kampanje čeka da sazna šta je njegova kazna zbog falsifikovanja poslovnih zapisa za prikrivanje isplate "nova za ćutanje" o njihovoj navodnoj aferi zvezdi filmova za odrasle Stormi Danijels.


Od početka svoje karijere Tramp je važio za veoma kontroverznu ličnost.


Čak četiri puta je podnosio zahtev za proglašenje bankrota, donosio je veoma diskutabilne i riskantne poslovne odluke, imao okršaje s mnogim poznatim ličnostima, a njegov privatni život i brojne ljubavnice često su bile tema u medijima.

Odnos Donalda Trampa i princeze Dajane

 

Malo je poznato da je on devedesetih, na vrhuncu svoje popularnosti pre ulaska u politiku, pokazivao izvesno interesovanje za princezu Dajanu i da ju je, štaviše, pomenuo u svojim memoarima "Pisma Trampu", koji su podigli mnogo prašine pre nekoliko godina.

Sredinom devedesetih, Tramp je navodno počeo da se interesuje za tadašnju princezu od Velsa, a oni su se kretali u istim krugovima i povremeno sretali na dobrotvornim događajima.

 

Postoje snimci na kojima se oni ljubazno rukuju, a poznato je da su 1995. na jednoj dodeli nagrada na kojoj je princeza Dajana dobila nagradu za svoj rad u borbi protiv cerebralne paralize sedeli za istim stolom (kao i njegova tadašnja supruga Marla Mejpls). Navodno je tada Tramp pokušavao da se zbliži s Dajanom i nudio joj besplatno članstvo u njegovom privatnom golf klubu "Mar-a-Lago" na Floridi, što je ona odbila.

Međutim, izvori su tvrdili da je biznismen očaran uskoro bivšom suprugom tadašnjeg princa Čarlsa i da je počeo da je "juri", naročito kada se ona konačno razvela. Poznata voditeljka Selina Skot napisala je u svojoj kolumni za The Sunday Times 2015. godine da je Tramp video princezu Dajanu kao svoju ultimativnu "ženu-trofej" i da joj je stalno slao ogromne bukete cveća u Kensingtonsku palatu, pokušavajući da je zavede.

Kako su se ruže i orhideje gomilale u njenom stanu, bila je sve zabrinutija. Počela je da se oseća kao da je Tramp proganja – navela je Skotova, dodajući da ju je Dajana pitala: – Šta da radim? Jeziv mi je.

 

Princeza Dajana zvanično se razvela odtadašnjeg princa Čarlsa 1996. godine iako su godinama bili rastavljeni
Princeza Dajana zvanično se razvela odtadašnjeg princa Čarlsa 1996. godine iako su godinama bili rastavljenifoto: HUSSEIN ANWAR / Sipa Press / Profimedia

U najavi svoje autobiografije, godinama kasnije, Tramp je najavio da će čitaoci moći da čitaju o njegovom "fascinantnom životu", a u intervjuu Hauard Sternu je 1997. rekao da je "mogao da ima seks" s princezom Dajanom.


Samo nekoliko nedelja nakon što je princeza Dajana poginula 1997, Tramp je u ovom intervjuu rekao da je video ledi Di nekoliko puta i da ljudi nisu shvatali koliko je ona lepa.


Bila je lepa kao supermodel. Imala je visinu, imala je lepotu, imala je divnu kožu, sve je imala – rekao je, a u svojoj knjizi "Umetnost povratka" napisao je da u životu žali samo što nije bio s Dajanom, koja je "umela da osvetli celu prostoriju".

 

Tramp je bio s Marlom Mejpls kad je navodno pokušavao da osvoji princezu Dajanu
Tramp je bio s Marlom Mejpls kad je navodno pokušavao da osvoji princezu Dajanufoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Tri godine nakon Dajanine smrti, Tramp je pokojnu princezu stavio na listu 10 žena s kojima bi voleo da može da spava i dodao da ne bi oklevao ni sekund "iako je bila luda, ali to su samo sitnice".

Čuvena je i njegova tvrdnja da mu je ona "ljubila zadnjicu", a zbog svega se na Iksu (tadašnjem Tviteru) svojevremeno oglasio Dajanin brat erl Čarls Spenser.


Iznenađen sam što čujem da Donald Tramp priča kako je moja pokojna sestra Dajana htela da mu "ljubi zadnjicu", pošto je jedini put kad ga je pomenula – kad je pokušavao da iskoristi njeno ime da proda neke nekretnine u Njujorku – bilo očigledno da ga vidi gorim od analne fisure – napisao je Spenser.

Nakon svega, Tramp je promenio pesmu. U intervjuu koji je 2016. dao britanskom novinaru Pirsu Morganu, na pitanje da li je bilo neke "drhtavice" zbog princeze Dajane, odgovorio je:


Potpuna laž. To je bila takva laž.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Čarls će morati još dugo da vlada

 

makonda-tracker