potresno

"Bili smo žrtvovani najgorim instiknktima": Mlađi brat princeze Dajane izneo ŠOKANTNE TVRDNJE koje su potresle javnost

0

Čarls Spenser otkriva da ga je žena seksualno zlostavljala kao dete u prestižnom britanskom internatu
 

BRAT PRINECZE DAJANE OTKRIO DA JE BIO SEKSUALNO ZLOSTAVLJAN
BRAT PRINECZE DAJANE OTKRIO DA JE BIO SEKSUALNO ZLOSTAVLJAN foto: FIONA HANSON / AFP / Profimedia

Čarls Spenser je otkrio da ga je žena seksualno zlostavljala dok je bio u internatu u Velikoj Britaniji.

 

- Bili smo žrtvovani najgorim instinktima veoma loših ljudi -  rekao je 9. Čarls Spenser tokom intervjua za "Danas" uoči objavljivanja svojih memoara "Vrlo privatna škola".

 

Govoreći u pregledu intervjua koji će se emitovati u emisiji Today u ponedeljak, mlađi brat princeze Dajane ispričao je Sintiji Mekfeden o iskustvu tokom njegovog detinjstva u jednom od najprestižnijih engleskih internata.

 

 

- Bili smo zaključani. Bili smo kao zatvorenici. Bili smo žrtvovani najgorim instinktima veoma loših ljudi - rekao je on.

 

Čarls Spenser IX, koji se pojavio u emisiji uoči objavljivanja svojih novih memoara "Veoma privatna škola", rekao je da je prva osoba koju je ikada rekao o zlostavljanju bio "terapeut kada je imao oko 42 godine".

 

- Držao si ovo unutar sebe?“ upitao je Mekfeden, na šta je Spenser odgovorio: Da, a on je rekao: Šapni mi jednu stvar koju nikada nikome nisi rekao. A ja sam rekao: Mene je žena seksualno zlostavljala kao dete.

 

Mejdvel Hol, škola koju je Spenser pohađao, rekla u saopštenju da su obavestile lokalne vlasti da istraže moguće zločine nad decom. Oni takođe ohrabruju sve koji imaju ranije iskustvo da se jave.

 

Takođe u petak, Spenser je na Instagramu podelio porodičnu fotografiju iz svog detinjstva.

 

Čarls Spenser priznao da je bio seksualno zlostavljan
Čarls Spenser priznao da je bio seksualno zlostavljan foto: FIONA HANSON / AFP / Profimedia

 

- Nisam siguran da sam u potpunosti od pomoći, u ovom porodičnom snimku iz 1966. godine, ali ga delim jer mislim da je to jedini snimak koji imam o mojim roditeljima, sestrama i meni zajedno; uglavnom zato što je to obično bilo moj otac iza objektiva - napisao je u opisu.

 

Spenser će objaviti svoje memoare 14. marta. U objavi objavljenoj na Instagramu prošlog meseca, on je napisao da je knjigu pisao četri i po godine i da se nada da će ugledati svetlo dana za mesec dana.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kakva je bila kraljica Elizabeta?

 

makonda-tracker